Рокля с ресни

Вие сте жена, която не иска да се слива с околните? Не са ли ви чужди екстравагантността и изисканият вкус? Тогава ще харесате роклите с ресни в разнообразни форми, изпълнени с въображение. Елегантните дами с хубава фигура няма да пропуснат черната рокля с по-къса пола с ресни отстрани. Напоследък и особено през по-студените дни на годината се носят ¾ ръкави, така че те не липсват на модела. Ресните са изработени от имитация на кожа. Дамите ще бъдат впечатлени от вталената кройка и материала с фин блясък. Накратко. Ще блеснете на всяко парти.

Моделът с бродерия и ресни на ръкавите е подходящ и за компания и партита. Мъжките погледи също ще бъдат привлечени от жена, облечена с вкус, но екзотична дреха с по-къса пола и дълги ресни. Продавачите не забравят и роклите с ресни за пълни хора. Разгледайте спиращите дъха продукти в свръхголеми размери! Заблестете на бала с къса рокля в златисто или сребристо, допълнена с лента за глава и ръкавици. Помните ли 20-те и 30-те години на миналия век? Ресните са разположени хоризонтално на редове от горната до долната част на роклята.

Луксозна лятна плетена на една кука плажна рокля за морето

Искате ли перфектната плажна рокля, която да ви съпътства през лятото? Тази невероятна рокля е създадена специално за морето, което я прави идеален избор за вашата почивка на плажа. Роклята е с модерен модел на плетене на една кука с ресни, който ще добави бохемско докосване към плажната ви визия. Това, което отличава тази рокля, е красивият блясък, който създава по тялото благодарение на вплетената в плата нишка лурекс. Плажната рокля Vitamins Sibilla е не само стилна, но и изключително лесна за носене. Просто я преметнете през главата си и можете да отидете на пясъка със стил.

Цена към момента на прегледа: 160,29 лв

Евтини плажни рокли за бански

Разходките за баня са важна част от всяка колекция бански костюми. Тя е универсална част, която може да се носи като покривало или като самостоятелно облекло. Намирането на стилна и достъпна плажна рокля обаче може да се окаже предизвикателство. За щастие има много възможности да се сдобиете с тях на разумна цена. Един от популярните стилове е модерната плажна рокля с ресни. Тези рокли обикновено имат плавен силует с ресни по подгъва.

Цена към момента на прегледа: 31 лв