Мини и къси рокли

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Обикновена черна къса официална рокля Gate с балонни ръкави

Искате ли семпла и универсална официална рокля? Насочете вниманието си към тази къса черна бална рокля с балонени ръкави! Тази рокля е перфектната комбинация от стил и комфорт. Тя е изработена от висококачествена материя и има удобна кройка тип “боло”.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черен суитчър с качулка и джобове

Освободете модния си дух с тази черна качулка и минижуп в едно. Дрехата EASY е мега стилна дреха, която не бива да липсва в гардероба на всяка жена, която цени комфорта и удобството. Тя може да се похвали с oversize кройка, която гарантира, че моментално ще се превърне в любима – веднъж облечете ли я, няма да искате да сте без нея! Това, което отличава този модел, са оригиналните ръкави с характерни шевове и качулката, които придават на роклята остро, модерно усещане.

Цена към момента на прегледа: 72,79 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Синя мини рокля със спагети и водопад на деколтето

Синята мини рокля с презрамки за спагети и деколте с водопад е зашеметяваща дреха, която със сигурност ще ви впечатли. Тази рокля е изработена от гладка и леко прилепнала материя, което я прави не само удобна, но и ласкаеща фигурата. Дължината на мини роклята добавя нотка на закачливост, което я прави идеална за вечер в града или за изискана вечеря.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Къса романтична лятна рокля с подплата

Лятото е тук, а с него и сезонът на флоралните принтове! Ако търсите рокля, която да крещи “романтика” и в същото време да ви държи хладно, тази къса романтична лятна рокля е за вас. С фин флорален принт и едноцветен воал, тя е идеална за всеки повод на открито. Независимо дали ще присъствате на градинско парти, или ще се разхождате по плажа, тази рокля ще накара всички да се обърнат.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бежова дамска рокля с качулка и суитчър

Погледнете елегантно преплетеното въплъщение на комфорт и младежка непринуденост – бежовата дамска рокля с качулка! Това произведение на модното изкуство, познато като Pieces Chilli Sweatshirt Dress, ще ви обгърне в пашкул от мекота и уют, който не прилича на никой друг и който просто не може да бъде сравнен. Със свободна кройка и мека плетка, тя предлага комфорт, който може да се сравни само с топла прегръдка в студен ден. Това не е просто рокля, а любовна връзка с вашето тяло.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Къса рокля за шаферки с дантела, украсена с блестящи пайети

Погледнете, имаме къса рокля с дантела и блестящи пайети. Тази рокля е идеална за романтична сватба или нощ в града. Тя е винтидж розова с едноцветен десен, което означава, че няма да влезе в конфликт с декора по никакъв начин. А всички знаем, че това е важно. А сега да поговорим за апликациите. Имаме дантела и няколко пайети. Точно така, казах пайети. Не бъркайте това с палети. Тези пайети са за блещукане като диско топки. Роклята има и крилати ръкави, което означава, че можете да отлетите, ако сватбата стане твърде скучна. Просто се шегувам! Не го правете.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

1 2 3 5

Мини и късите рокли, разбира се, са много хубави, но внимавайте! Те ще разкрият краката ви, така че подхождат повече на млади жени, които се гордеят с добре развитите си крака. Мини роклите се носят най-добре от млади момичета със стройна фигура. Късите рокли разкриват максимално женските ви достойнства и са много съблазнителни. Можете да избирате от широка гама къси рокли, като най-големият избор несъмнено е сред вечерните рокли.

Ако обичате да показвате фигурата си, можете да изберете мини рокля с ръкави, която е изключително секси. Модните тенденции насочват към пастелните цветове и флоралните мотиви, които като цяло властват през този сезон. Късите рокли могат да бъдат и свободни и раздвижени – от вас зависи в какво ще се чувствате удобно. Важното е роклята да ви стои добре и да се чувствате добре в нея. С малко преувеличение може да се каже, че късите летни рокли са категория, която допуска почти всичко. Особено ярки шарки и цветове.