Рокля с права кройка

Роклята с права кройка е съвсем прост избор, който обаче е абсолютно идеален. Те могат да привлекат вниманието и да ви накарат да изглеждате абсолютно перфектно. Можете да намерите както къси прави рокли, така и дълги рокли, както цветни, така и едноцветни, с различен дизайн и стил. Роклите ще подхождат както на стройни, така и на пълни дами. В роклята краката ви ще се открояват идеално, така че всички ще се обръщат зад вас.

Ще откриете рокли както за ежедневно носене на работа, така и за вечерни, забавни, коктейлни, абитуриентски балове или дори за свободно време със семейството или приятелите. Роклите не бива да липсват в гардероба на никоя жена, така че и във вашия! Така че изберете и обогатете гардероба си с този перфектен модел.

Обикновена черна къса официална рокля Gate с балонни ръкави

Искате ли семпла и универсална официална рокля? Насочете вниманието си към тази къса черна бална рокля с балонени ръкави! Тази рокля е перфектната комбинация от стил и комфорт. Тя е изработена от висококачествена материя и има удобна кройка тип “боло”.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Къса романтична лятна рокля с подплата

Лятото е тук, а с него и сезонът на флоралните принтове! Ако търсите рокля, която да крещи “романтика” и в същото време да ви държи хладно, тази къса романтична лятна рокля е за вас. С фин флорален принт и едноцветен воал, тя е идеална за всеки повод на открито. Независимо дали ще присъствате на градинско парти, или ще се разхождате по плажа, тази рокля ще накара всички да се обърнат.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Бежова дамска рокля с качулка и суитчър

Погледнете елегантно преплетеното въплъщение на комфорт и младежка непринуденост – бежовата дамска рокля с качулка! Това произведение на модното изкуство, познато като Pieces Chilli Sweatshirt Dress, ще ви обгърне в пашкул от мекота и уют, който не прилича на никой друг и който просто не може да бъде сравнен. Със свободна кройка и мека плетка, тя предлага комфорт, който може да се сравни само с топла прегръдка в студен ден. Това не е просто рокля, а любовна връзка с вашето тяло.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Черна рокля с качулка и суитчър Calvin Klein

Черната рокля с качулка на Calvin Klein е истински шедьовър на съвременния моден дизайн за младите. Тази зашеметяваща рокля е изработена от висококачествен памук и се отличава с уникален принтиран десен, който със сигурност ще привлича погледите ви, където и да отидете. Кройката е права, а дължината е къса, което придава на роклята младежко и закачливо усещане, подходящо за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 145 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Зелена дамска рокля с потник и деколте тип лодка

Тази удобна рокля с деколте тип “лодка” ще се превърне в любимата ви дреха за по-хладното време. Леко вталената талия оформя по-пълни форми. Деколтето тип “лодка” и три четвърти ръкави, стигащи до лактите, визуално издължават силуета. Голямата дължина над бедрата прикрива много недостатъци на тялото. Накратко, всичко е на мястото си, за да обикнете тази рокля и да я превърнете в основна част от гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Къса рокля Puma със спортна кройка в черно-бяла комбинация

Привлича ли ви спортната мода? Предпочитате ли качествени неща? Приоритет ли са за вас кройката и материалът? Тогава ще оцените тази рокля на Puma в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

1 2