Рокля с пайети

Харесвате ли пайети? Продължете. Предлагаме ви великолепна рокля с пайети, която ще ви накара да заблестите. Тази рокля с пайети не е само за компания, но можете да я носите навсякъде. Да, малко по-официален е, но това не е лошо, нали? Освен това пайетите ще блестят прекрасно на слънцето. Пайетите са идеални за партита и събирания, те изглеждат свежи, изящни и младежки. И внимавайте! Те все още са IN, върнаха се на мода от няколко сезона насам. Ако си избирате нова рокля, роклите с пайети определено са правилният избор.

В нашата оферта сме включили различни модели, повече или по-малко отличителни. Това зависи от повода, за който ще носите роклята. Но внимавайте, блестящите тонове не подхождат на всеки и понякога могат да добавят няколко излишни килограма. Затова помислете как се чувствате с облеклото. И все още е вярно, че пайетите са по-подходящи за кафене, отколкото за разходка по плажа.

Къса рокля за шаферки с дантела, украсена с блестящи пайети

Погледнете, имаме къса рокля с дантела и блестящи пайети. Тази рокля е идеална за романтична сватба или нощ в града. Тя е винтидж розова с едноцветен десен, което означава, че няма да влезе в конфликт с декора по никакъв начин. А всички знаем, че това е важно. А сега да поговорим за апликациите. Имаме дантела и няколко пайети. Точно така, казах пайети. Не бъркайте това с палети. Тези пайети са за блещукане като диско топки. Роклята има и крилати ръкави, което означава, че можете да отлетите, ако сватбата стане твърде скучна. Просто се шегувам! Не го правете.

Цена към момента на прегледа: 51 лв