Рокля с водна яка

Обичате ли да носите рокли по най-различни начини? Не се притеснявате от екстравагантността и искате да блеснете на всяка цена? Подарете си рокля с водопадното деколте и привлечете вниманието към тайното си оръжие. За младите момичета и смелите дами късата рокля с асиметрична кройка и деколте с водопад, което обгръща всяко перфектно тяло, е идеалният избор. Ако искате да сте секси, изберете червена мини рокля с водопад и странично изрязване. Деколтето и гърбът са завършени с дантелена вложка. Благодарение на многобройните извивки дори дамите с няколко излишни килограма могат да си позволят този модел.

Водопадното деколте може да бъде елегантно и светско. В рокля без ръкави в метален нюанс или в червена блестяща рокля с пола над коляното и дълги ръкави. Черна бална рокля с по-къса пола с богати странични ресни, дълбоко деколте и секси изрязани части също е идеална за дамите с пълна фигура. Водопадното деколте и златните верижки придават на моделите истинска привлекателност. Използвайте този елегантен елемент за абитуриентски бал, парти за дипломиране.

Бохо рокля за кума с водопадното деколте

Тази прекрасна булчинска рокля Micada е чудесен избор. Благодарение на монохромния си цвят тя е едновременно елегантна и сдържана. Това, което наистина отличава тази рокля обаче, е зашеметяващото й водопадното деколте. Изрязаните части и набраздените плисета по корсажа само допринасят за уникалния ѝ и привличащ вниманието вид. Шевният подгъв и полата придават на роклята пълен, плавен силует, който със сигурност ще накара вашите шаферки да се почувстват така, сякаш се носят във въздуха. И въпреки че е абитуриентска рокля, леката материя означава, че те няма да се чувстват натежали или неудобно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Секси рокля с дължина миди и тесни презрамки в бежово

Не за да се почувствате по-добре и да подобрите настроението си, като се сдобиете с хубав артикул, който да носите. Не сте ли съгласни? Направете се щастливи и се сдобийте с този великолепен модел рокля. Той ще подчертае очарованието на красотата ви, ще подчертае сексапилните ви извивки. Това ще увеличи привлекателността ви. За дами, които осъзнават своята красота и женствен силует. Рокля, която ще подчертае уникалността на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв