Рокля от изкуствена кожа

Кожените рокли са предназначени за екстравагантни, модерни и обичащи тенденциите дами. Определено можете да си ги купите в къси и по-дълги варианти, атрактивни кройки и цветове. Кожените рокли са в черни, по-тъмни и метални тонове. Ще откриете модели с цип, с украшения на гърдите и плисета на талията. За интимните моменти могат да бъдат чудесни секси парчета от изкуствена кожа с мини пола и цип на гърба. Когато добавите ботуши с висок ток, любовта може да започне. Супер роклите обгръщат тялото на жената и естествено оформят нейните достойнства.

Роклите от изкуствена кожа не трябва да се свързват само с еротиката. Тя пасва като ръкавица за ежедневно носене, но преди всичко ще ви накара да блеснете в дискотека, на парти, рок концерт и на парти с приятели. Класическата рокля от изкуствена кожа е символ на женственост и елегантност. Може да се закупи в много размери, от 32 до 44! Предното закопчаване на талията е практично. По-свободната кройка не притиска никъде! Черешката на тортата е роклята от изкуствена кожа с корсет и пола в А-образна линия. С тази рокля ще съблазните любовния си обект за нула време!

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв