Рокля на тънки каишки

Омръзнало ви е да носите панталони и гамаши? Откажете се от практичния стил на обличане и заложете на чисто женствени дрехи. Във всеки случай роклята с тънка каишка, която може да приеме стотици форми, ще отговори на вашите изисквания. Леките модели ще ви харесат в знойните летни дни, а изисканите модели можете да използвате за социални събития, вечери и партита с приятели.

Почивните дни са изпълнени със слънце и романтика, както и дългите рокли с каишки и етнически десен. Може да се пристегне на талията с шнурче. Той определено няма да разочарова пълните дами или момичетата с елегантна фигура. Бялата дълга рокля с тънки презрамки с интересно деколте, богати украшения и секси разкрояване приляга като ръкавица. За свободното време можете да носите дълга черна еластична рокля или бял летен плажен модел с къса, раздвижена пола. За абитуриентския бал е подходяща черна блестяща мини рокля с цветни мотиви и асиметрична пола.

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дълга бордова официална рокля за сватба A-линия

Очарованието на дългата бална рокля в бордо за сватба е неоспоримо. Този изключително търсен нюанс е идеалният избор за госта, който иска да направи запомнящо се влизане, или за шаферката, която иска да допълни темата на тържеството. Богатството на този нюанс се надминава само от вечния дизайн с А-образна линия, който е модна основа за поколенията. А-образната кройка се отличава с тясна, пристегната талия, която постепенно се разширява към подгъва, създавайки елегантен и ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 115,59 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Секси рокля с дължина миди и тесни презрамки в бежово

Не за да се почувствате по-добре и да подобрите настроението си, като се сдобиете с хубав артикул, който да носите. Не сте ли съгласни? Направете се щастливи и се сдобийте с този великолепен модел рокля. Той ще подчертае очарованието на красотата ви, ще подчертае сексапилните ви извивки. Това ще увеличи привлекателността ви. За дами, които осъзнават своята красота и женствен силует. Рокля, която ще подчертае уникалността на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Модерна дамска макси рокля в бежово с тънки презрамки

Бежовата макси рокля на Синсей е с тесни презрамки. Роклята с удобна и непреходна кройка е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Плажен гащеризон в модерно райе, изработен от висококачествен ефирен материал

Искате ли удобна дреха за плажа? Опитайте гащеризона Billie от памук и лен. С нежни райета и деликатна флорална бродерия.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Едноцветна рокля с дължина до коляното и подвижни презрамки

Най-красивите модели, които карат всеки да се чувства секси, удобно и уверено. Ако все още не сте открили подходящата за вас рокля, която ще ви направи само най-добрата услуга не само през летния сезон, тогава не търсете повече. Защото те са тук. Удобно. Модерно. Безвремие. Накратко, уникална.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв