Рокли с големи размери Petrklíč

Уморени ли сте от вечното отслабване, за да се наслаждавате на фигурата си с кръв и мляко? Справяш се добре, защото можеш да си купиш прекрасна рокля плюс размер, Петричор. Във всеки случай, разчитайте на размери S – 5XL! За знойните летни дни, но също и за работа, като ръкавица ще ви пасне една лекьосана къса рокля с ефект на увиване, деколте на кармен и къдрички или семпла асиметрична рокля на точки!

Заслужава да се спомене роклята с големи размери Petrklíč за компания. Флоралните мотиви, подчертаните деколтета, разкроените поли, подчертаването на талията, геометричните щампи, къдриците и прозрачната дантела играят важна роля. За домашно носене и за разходки с децата са подходящи дамските рокли с кръв и мляко, на които не липсва класическа кройка, леко плисирана пола или дизайн на риза. Да не забравяме и райетата, асиметрията, флоралните мотиви и банските костюми. Тази чисто чешка марка продава и елегантни рокли за бал, сватба или друго важно социално събитие.

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв