Рокли които не се стискат

В днешно време няма време за много забавни неща, още по-малко за гладене. За щастие, има дамски рокли, които не са тесни. Просто ги обуйте и излезте на улицата. През студените дни на годината зимните плетени рокли ще се окажат добър избор, защото са оригинални и универсални. Те са най-забележителни със секси кройка, която подчертава женските извивки. Трикотажният материал не се мачка, но е приятен на допир. В подобен стил можете да изберете рокля от плетен пуловер с дълъг ръкав, с V-образно деколте и приятна плетена украса на бедрата. При този модел не е нужно да се притеснявате, че ще бъдат изпъкнали нелицеприятните ви части, но той е модерен и шикозен.

Искате ли да блеснете на парти? Предпочитам изкуствена кожа и жарсе. От пръв поглед ще оцените женствената кройка, флоралния мотив отпред, ръкавите ¾ и кръглото деколте. Младите мацки не могат да устоят на плетена мини рокля на райета с волан! Моделите, които не са от типаqueezy, могат да бъдат изработени от деним, дантела, имитация на кожа. Много популярни са елементите с извивки и подчертана талия. За абитуриентските балове и работа ще ви харесат дантелени рокли, а за ежедневието – спортни и плетени модели.

Черна лятна рокля големи размери с колан и къс ръкав

Коктейлните рокли са подходящо облекло за всеки сезон, но особено за летните месеци! Едноцветните рокли за ризи са чудесно допълнение към всеки гардероб, особено ако търсите нещо удобно за носене, като същевременно имате фигура големи размери. Роклята за риза е с яка на риза, отвор отпред, паднали рамене, къси ръкави, шев на раменете, централно плисе на гърба, широк подвижен колан с връзки и два плисирани джоба.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Свободна лятна червена рокля за плюс размер с флорален принт

Тази свободна лятна рокля е идеална не само за жени с голям размер. Тя е изработена от лека воалена материя с очарователен флорален принт, който придава нотка женственост. V-образното деколте е със закопчаване с копчета, а полата е с удължена дължина. Те са с деликатна блестяща нишка, която придава блясък.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Черен суитчър с качулка и джобове

Освободете модния си дух с тази черна качулка и минижуп в едно. Дрехата EASY е мега стилна дреха, която не бива да липсва в гардероба на всяка жена, която цени комфорта и удобството. Тя може да се похвали с oversize кройка, която гарантира, че моментално ще се превърне в любима – веднъж облечете ли я, няма да искате да сте без нея! Това, което отличава този модел, са оригиналните ръкави с характерни шевове и качулката, които придават на роклята остро, модерно усещане.

Цена към момента на прегледа: 72,79 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Розов дамски суитчър с качулка Tommy Hilfiger

Тази рокля с потник има красив розов оттенък, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Роклята има и надпис върху нея, който веднага ви дава да разберете с каква марка си имате работа. Що се отнася до кройката, тази рокля е с права кройка, която ласкае фигурата ви, без да е прекалено тясна или стягаща.

Цена към момента на прегледа: 206 лв

Удобни и дишащи майчинство ленена рокля

Бременността е прекрасно преживяване, но носи със себе си и много предизвикателства. Тъй като тялото ви се променя, намирането на удобно и стилно облекло става приоритет. Именно тук се появяват ленените рокли за бременни. Тези рокли са създадени с мисъл за бъдещите майки, като гарантират, че винаги ще изглеждате и ще се чувствате по най-добрия начин. Една от отличителните черти на ленените рокли за бременни е квадратното им деколте отпред и отзад. Този дизайн не само придава елегантност, но и позволява проветряване, което го прави идеален за по-топлото време.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Черна рокля с качулка и суитчър Calvin Klein

Черната рокля с качулка на Calvin Klein е истински шедьовър на съвременния моден дизайн за младите. Тази зашеметяваща рокля е изработена от висококачествен памук и се отличава с уникален принтиран десен, който със сигурност ще привлича погледите ви, където и да отидете. Кройката е права, а дължината е къса, което придава на роклята младежко и закачливо усещане, подходящо за всеки повод.

Цена към момента на прегледа: 145 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Розова спортна рокля с качулка и подгъв от къдрици

Розовата качулка с волани е перфектната част от спортно-ежедневното ви облекло. Роклята е с дълги ръкави и завършва с накъдрен подгъв. Роклята с къса дължина предлага комфорт благодарение на свободната си кройка.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Рокля Lilly с регулируеми презрамки

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Имате ли нужда от малко извайване на тялото под роклите? Как можете да се насладите на официален тоалет в красива официална рокля, без да се налага да дърпате стомаха си? Решението е тази стягаща рокля. Тази дреха ще бъде оценена от много дами в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

1 2