Рокли за силни фигури

Имате ли няколко излишни килограма? Не се притеснявайте, а изберете рокля, която ви подхожда и е подходяща за вас. Роклите са едни от най-променливите дрехи, които подхождат на жени с всякакви форми и размери. Разбира се, като се вземат предвид някои недостатъци и силни страни. Най-добре ще ви подхождат рокли, които са вталени в областта на гърдите и свободни от корема надолу. Не се страхувайте от цветове и различни кройки, но избягвайте тесните и ултракъси рокли.

Черното е хубаво и отслабващо, но черно-бялото е още по-хубаво. Цветовете са подходящи за лятото, заложете на флорални и геометрични десени, които озаряват визията ви. Носете токчета, те визуално ще стеснят краката ви и красиво ще издължат силуета ви. И преди всичко, не се срамувайте от излишните си килограми. Важното е да се научите да ги носите. В нашата оферта ще намерите идеалното вдъхновение.

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Лилава дантелена официална рокля за сватба големи размери

Едноцветният дизайн и плавната материя допълват извивките, а кръглото деколте и половинките ръкави осигуряват покритие, без да правят компромис със стила. Роклята е с изрязани части, плисета и разкроена кройка за допълнителни детайли, а закопчаването на врата и копчетата осигуряват сигурно прилягане. Леко прозрачната дантела добавя нотка романтика към цялостната визия, което прави роклята идеална за всеки официален повод.

Цена към момента на прегледа: 200 лв

Евтини летни черни рокля риза голям размер

Лятото е тук и е време да обновите гардероба си със стилни и достъпни елементи. Ако сте жена с размер плюс, намирането на перфектната рокля, която е удобна и ласкателна, може да бъде предизвикателство. За щастие черните рокли с риза са вечна класика, която никога не излиза от мода. С класическа яка, закопчаване с копчета и къси ръкави тази рокля е идеалното допълнение към летния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 44,90 лв

Oфициална отслабване рокля големи размери

Ако сте с размер плюс и търсите зашеметяваща вечерна рокля, не търсете повече от тази модерна тъмносиня рокля. Със своя едноцветен цвят и акценти от кристали тази рокля със сигурност ще завърти главите ви. Не се страхувайте от прозрачността – тази рокля е напълно непрозрачна. Късите ръкави и реглан ръкавите осигуряват удобно прилягане, а обточването допринася за елегантността на роклята.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна и много практична дамска рокля за къпане с принт

Удобната дамска рокля за къпане с впечатляващ принт и връзка отпред е изработена от висококачествен и удобен материал. Роклята за плуване е с вградени къси панталони.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Модерна рокля без ръкави с впечатляващ модел и удобна кройка

Модерна рокля с красив десен и удобна кройка ще бъде оценена от всички в гардероба ви. Подходящ е за много поводи. Той предлага комфорт. Атрактивният модел рокля без ръкави е с V-образно деколте и ефектна кройка в областта на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Дълга рокля на къдрици с модерен и атрактивен принт

Изрязано деколте, бляскави детайли, жабчета, дълбоки прорези – тази рокля с волани е просто страхотна! V-образно деколте “V” подчертано с къдричка. Кройка без ръкави с изрязани ръкави. Задната част е с жабка за допълнителен комфорт. Еластична талия. Дълбоки странични прорези. Разкроена кройка на полата. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дълга рокля с щампи и накъдрен подгъв

С по-широка кройка и докосване на метални нишки тази дълга рокля с щампи ще се превърне в бижу в женския гардероб. Кръгло деколте с изрязано деколте и закопчалка с копчета. Дълги ръкави на блузата. Еластични маншети. Еластична талия. Широк волан в подгъва. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Флорална рокля с V-образно деколте и дълги ръкави

Роклята с V-образно деколте и дълги ръкави е модерна, непреходна и много удобна. Роклята е с размер малко над коляното и е удобна за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 13,57 лв

Рокля Lilly с регулируеми презрамки

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Имате ли нужда от малко извайване на тялото под роклите? Как можете да се насладите на официален тоалет в красива официална рокля, без да се налага да дърпате стомаха си? Решението е тази стягаща рокля. Тази дреха ще бъде оценена от много дами в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

1 2