Рокли за бременни

Имате ли бебе? Това е прекрасно време, което носи със себе си много промени. Вашето тяло и неговите пропорции се променят буквално с всеки изминал ден. За бъдещите майки комфортът е приоритет. Въпреки това не е необходимо да избирате свободни и обемисти дрехи, както преди. Вместо това изберете елегантни рокли за бременни от нашата широка гама, които отговарят на всички нужди на бъдещите майки. Роклите имат достатъчно място за растящото ви коремче, но в същото време прикриват някои рискови зони и вие ще се чувствате перфектно в тях. Нека всички се възхищават на факта, че ще станете майка.

Роклите за бременни могат да бъдат в безброй стилове. Чувствате се недостатъчно? Тогава си купете такава и ще изглеждате също толкова добре в дълга рокля, която ви кара да изглеждате неземно. Модните тенденции са много благосклонни в това отношение и майките могат да избират. Накратко, няма нищо по-хубаво от това да имате прилични и практични дрехи за бременността.

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Червено лято майчинство официална рокля за сватба Envie de Fraise

Ако сте бременна и се подготвяте за лятна сватба, може да ви се струва, че модните ви възможности са ограничени. Но не се страхувайте, защото червената лятна рокля за бременни на Envie de Fraise е тук, за да спаси положението (и тоалета ви). Изработена от вискоза, тази едноцветна рокля има V-образно деколте, което не е твърде дълбоко, така че не е нужно да се притеснявате за случайни неизправности в гардероба. А и нека бъдем честни, последното нещо, което искате, е да откраднете гърма на булката и да покажете твърде много кожа.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Удобни и дишащи майчинство ленена рокля

Бременността е прекрасно преживяване, но носи със себе си и много предизвикателства. Тъй като тялото ви се променя, намирането на удобно и стилно облекло става приоритет. Именно тук се появяват ленените рокли за бременни. Тези рокли са създадени с мисъл за бъдещите майки, като гарантират, че винаги ще изглеждате и ще се чувствате по най-добрия начин. Една от отличителните черти на ленените рокли за бременни е квадратното им деколте отпред и отзад. Този дизайн не само придава елегантност, но и позволява проветряване, което го прави идеален за по-топлото време.

Цена към момента на прегледа: 130 лв