Плетена рокля с дълъг ръкав

Оставете се да бъдете увлечени от удобните кройки и комфортното носене на трикотажната рокля с дълъг ръкав, която ще ви държи приятно и топло през студените дни на годината. Топлите елементи могат да бъдат закупени в различни варианти, размери, кройки, дизайн, ценови диапазони и материали. Какво ще кажете за елегантна рокля с дълъг ръкав и асиметрично закопчаване? Модерна част на хоризонта! Роклите с кръгло и V-образно деколте са идеални за работа или среща.

Дизайнерската рокля с дълъг ръкав е изискана до последния детайл и ще ви плени с металните си цветове. Предпочитайте моделите с ролка, вталена кройка, ребра на ръкавите и подгъва! Вшитите джобове са удобни, както и меката и топла плетка, изработена от 80% вискоза и 20% полиамид. Друг съвет е дамската трикотажна рокля с животински шарки, с шевове на раменете и къса пола. Веднага ще се влюбите в удобните плетени модели с шнур на талията. Подарете си комфорт и топлина дори по време на свободното време и релаксацията.

Сив плетен пуловер зимна рокля с протрити подгъви

В студените дни, когато земята е покрита с мекия воал на зимата, тази сива плетена рокля се появява като мълчалив спътник, който ви води през най-трудните моменти. Меката им материя е като докосване на ръка, което ви уверява, че дори в най-дълбокия студ има топлина, която да вземете със себе си. Изтърканите подгъви, които украсяват ръба им, не са просто случаен детайл, а огледало на собствената ни крехкост, на житейските ни пътешествия, които понякога не са гладки, но именно в тях откриваме красотата им. Всяка нишка на тази рокля е като история, която се вие от сърце към сърце.

Цена към момента на прегледа: 33,54 лв

Зимна рокля с черен пуловер в плюс размер

Радостите на зимата! Сезонът на снежинките, горещото какао, уютните камини и – да не забравяме – неизбежната борба да изглеждаме модерно, докато сме на топло. Но не се отчайвайте, моите plus-size фешънисти, защото аз открих свещения граал на зимното облекло: черната рокля с пуловер. И не просто черна рокля с пуловер. Това е по-топлата, по-уютна и също толкова шикозна братовчедка на малката черна рокля. Когато живакът на термометъра падне и вие треперите като чихуахуа в снежна буря, е изкушаващо да се напъхате в най-дебелото и обемисто ватирано яке, което можете да намерите.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Черна дамска рокля с пуловер и клин

Черна рокля с пуловер! Празничният еквивалент на целувка в мразовита зимна сутрин. Съчетана с гамаши, тя е идеална за тези от нас, които предпочитат комфорта пред всичко останало. Но почакайте, това не е просто някаква рокля с пуловер. О, не, това е пуловер туника с оригинални копчета. Така че можете да се наслаждавате на славата на модното си умение, докато се увивате в мекотата му.

Цена към момента на прегледа: 105 лв

Лилава плетена на една кука плажна рокля с дълги ръкави

Представяме ви лилава плажна рокля на една кука с дълги ръкави! Тази уникална рокля е открояващо се произведение, което може да се използва по много различни начини. Представете си как се разхождате по плажа, как целунатата ви от слънцето кожа наднича през сложната плетена на една кука шарка, как яркият лилав цвят на роклята отразява слънчевата светлина и ви кара да се чувствате като истинска плажна богиня. Дългите ръкави придават елегантност на роклята и осигуряват точното количество покритие за горещите летни дни.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Евтини черни плетени дамски рокли с дълъг ръкав

Дамска черна рокля от рипсено трико с малка стояща яка.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Зимна луксозна рокля от топла материя с миди дължина и ролка

Обичате ли очарованието на роклите като чисто женски елемент и не искате да се откажете от тях дори през зимата? Искате ли да сте стилни дори през зимата? Липсва ли ви в гардероба атрактивен и в същото време удобен модел рокля за есенно-зимния сезон? Тогава със сигурност ще бъдете привлечени от този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв