Откриваща раменете рокля

Мечтаете ли за удобни и привлекателни дрехи, в които да впечатлявате с предимствата си и да привличате присъстващите мъже? Облечете мини рокля с разголени рамене, която заслепява с червения си цвят и интересното си деколте. Тази фантастична рокля с туника и рамене е със свободна кройка и дълги ръкави, завършващи с волан. Идеален за среща!

Роклята с разкроени рамене и болеро ще ви впечатли и на работа, и на вечеря. Роклята с голи рамене, тънки презрамки и набрана пола приляга на младите мацки като ръкавица. Раираният модел в черно и бяло с дълги свободни ръкави е идеален за топлите дни на годината. За абитуриентския бал е подходяща вталена рокля в червено с открити рамене и вложка от волани. Не бъдете сива мишка, а носете модели, които ви карат да се чувствате женствени и привлекателни!

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Дълга бордова официална рокля за сватба A-линия

Очарованието на дългата бална рокля в бордо за сватба е неоспоримо. Този изключително търсен нюанс е идеалният избор за госта, който иска да направи запомнящо се влизане, или за шаферката, която иска да допълни темата на тържеството. Богатството на този нюанс се надминава само от вечния дизайн с А-образна линия, който е модна основа за поколенията. А-образната кройка се отличава с тясна, пристегната талия, която постепенно се разширява към подгъва, създавайки елегантен и ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 115,59 лв

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Бохо рокля за кума с водопадното деколте

Тази прекрасна булчинска рокля Micada е чудесен избор. Благодарение на монохромния си цвят тя е едновременно елегантна и сдържана. Това, което наистина отличава тази рокля обаче, е зашеметяващото й водопадното деколте. Изрязаните части и набраздените плисета по корсажа само допринасят за уникалния ѝ и привличащ вниманието вид. Шевният подгъв и полата придават на роклята пълен, плавен силует, който със сигурност ще накара вашите шаферки да се почувстват така, сякаш се носят във въздуха. И въпреки че е абитуриентска рокля, леката материя означава, че те няма да се чувстват натежали или неудобно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Секси рокля с дължина миди и тесни презрамки в бежово

Не за да се почувствате по-добре и да подобрите настроението си, като се сдобиете с хубав артикул, който да носите. Не сте ли съгласни? Направете се щастливи и се сдобийте с този великолепен модел рокля. Той ще подчертае очарованието на красотата ви, ще подчертае сексапилните ви извивки. Това ще увеличи привлекателността ви. За дами, които осъзнават своята красота и женствен силует. Рокля, която ще подчертае уникалността на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Облечена рокля с прорези на раменете в пастелен цвят

Падават ли ви елегантни модели, които са и оригинални? Искате сдържан модел, който впечатлява с изискана кройка? Тогава тази рокля е задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Бежова рокля с открити рамене и детайли с леопардов принт

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивна дреха? Избирате ли рокля, която привлича погледа от пръв поглед и определено не е безвкусна? Харесвате ли качествените и вечни модели? Тогава вярвайте, че тази рокля определено няма да ви разочарова в това отношение.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Секси рокля на Koucla в изискана кройка и черно-бяла комбинация

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Роклята на любимата ви марка Koucla принадлежи на жените! Тази дамска рокля с изисканата си кройка и качествен материал със сигурност ще ви убеди в това.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дамска рокля в модерен десен на точки с колан

Привличате ли модни, но удобни модели? Предпочитате ли практични и вечни модели в гардероба си? Търсите ли интересни рокли, с които ще блестите дори след няколко години и никога няма да ви омръзнат? Тогава те са очевидният избор за вас. Ефективен модел, който ще съживи гардероба ви и ще освежи облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Памучна едноцветна рокля в удобна и непреходна кройка

Дамската едноцветна рокля в спортна кройка 189-10 Numoco е модерна, неподвластна на времето, удобна. Това се постига благодарение на висококачествения памучен материал. Роклята е с кръгло деколте, 2 удобни странични джоба и шнур на талията.

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Модерна дамска макси рокля в бежово с тънки презрамки

Бежовата макси рокля на Синсей е с тесни презрамки. Роклята с удобна и непреходна кройка е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Флорална рокля с къса дължина и прорези за ръце

Дамската рокля AWAMA с модерен и непреходен флорален принт ще ви очарова от пръв поглед. Роклята с изискана кройка е изработена от висококачествена, приятна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 91,19 лв

Дамска рокля с едно рамо и ефектно драпиране

Дамската рокля с детайли Trendyol привлича погледите от пръв поглед с цвета и кройката си. Оформящата фигурата рокля с едно рамо ще подчертае женствените ви извивки. Тя ще подчертае силуета ви. В същото време има ефективно драпиране.

Цена към момента на прегледа: 33,59 лв

Плажен гащеризон в модерно райе, изработен от висококачествен ефирен материал

Искате ли удобна дреха за плажа? Опитайте гащеризона Billie от памук и лен. С нежни райета и деликатна флорална бродерия.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Едноцветна рокля с дължина до коляното и подвижни презрамки

Най-красивите модели, които карат всеки да се чувства секси, удобно и уверено. Ако все още не сте открили подходящата за вас рокля, която ще ви направи само най-добрата услуга не само през летния сезон, тогава не търсете повече. Защото те са тук. Удобно. Модерно. Безвремие. Накратко, уникална.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв