Лятна мини рокля

С настъпването на топлото време е време да пазарувате секси летни мини рокли. Как иначе бихте искали да очаровате любимата си? Модерната мини рокля ще накара дори и най-упорития шеф да се почувства по-добре. Черните и по-цветните модели с асиметрични мотиви са подходящи за работа, но не и с прекалено разкриване на раменете и гърба. На плажа е точно обратното. Заложете на открити гърбове, високи летни мини рокли със или без тънки презрамки. Моделите без ръкави с цветни геометрични форми са хит и привличат вниманието към вашия вкус.

Супер хит, плисираните рокли в романтични цветове ще привлекат вниманието на противоположния пол. Младите момичета залагат на мини рокли с прилепнала долна част и свободна горна. Разбира се, раменете са открити и не трябва да липсват ресни, брокат, мъниста, апликации и мъниста. Сто процента очаровани и спортни модели, защото ги използвате в спорта и свободното време. Гореща тенденция са секси продуктите с предно закопчаване. Лятото е доминирано от романтични цветове – розово, тюркоазено, бяло, жълто и оранжево.

Евтина червена лятна рокля за морето

Искате ли евтина червена лятна рокля за морето? Тогава не търсете повече! Имам точно тази рокля за вас, която ще ви накара да се почувствате като милион долара, а и е само за няколко долара. Тази мини рокля с презрамки тип “спагети” е перфектната комбинация от елегантност и достъпна цена. С нейната мини дължина, квадратно деколте и тесни презрамки ще се показвате наляво и надясно на плажа. Да не забравяме и цвета – червеното е идеалният нюанс, който съответства на огнената страст, с която ще се печете на слънце и ще се наслаждавате на морския бриз.

Цена към момента на прегледа: 8,90 лв

Луксозна лятна плетена на една кука плажна рокля за морето

Искате ли перфектната плажна рокля, която да ви съпътства през лятото? Тази невероятна рокля е създадена специално за морето, което я прави идеален избор за вашата почивка на плажа. Роклята е с модерен модел на плетене на една кука с ресни, който ще добави бохемско докосване към плажната ви визия. Това, което отличава тази рокля, е красивият блясък, който създава по тялото благодарение на вплетената в плата нишка лурекс. Плажната рокля Vitamins Sibilla е не само стилна, но и изключително лесна за носене. Просто я преметнете през главата си и можете да отидете на пясъка със стил.

Цена към момента на прегледа: 160,29 лв

Евтини плажни тениски рокли за бански

Ако търсите достъпна и стилна плажна рокля, която да носите с бански, тази евтина плажна рокля с тениска от bpc ще ви хареса. Тези тениски с вкус са проектирани така, че да ви осигурят перфектната комбинация от комфорт и стил, което ги прави идеалното допълнение към летния ви гардероб. Прохладната кройка на тази тениска с дълъг ръкав ви гарантира прохлада и комфорт дори в най-горещите дни.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Евтини плажни рокли за бански

Разходките за баня са важна част от всяка колекция бански костюми. Тя е универсална част, която може да се носи като покривало или като самостоятелно облекло. Намирането на стилна и достъпна плажна рокля обаче може да се окаже предизвикателство. За щастие има много възможности да се сдобиете с тях на разумна цена. Един от популярните стилове е модерната плажна рокля с ресни. Тези рокли обикновено имат плавен силует с ресни по подгъва.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Къса жълта лятна рокля с волан над гърдите

Коротката жълта лятна рокля с къдрички на гърдите е зашеметяващ елемент, който е идеален за топлото време. Яркожълтият цвят не само привлича погледите, но и отразява живия и радостен дух на лятото. Роклята има волан на гърдите, който добавя нотка женственост и елегантност към цялостния дизайн. Тази рокля е идеална за различни поводи, включително за партита на открито, сватби на плажа или небрежни излизания. Леката материя осигурява комфорт дори в горещите летни дни, което я прави практичен и стилен избор за всяка жена. Една от отличителните черти на тази красива лятна рокля е интересният дизайн на гърба.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Лилава плетена на една кука плажна рокля с дълги ръкави

Представяме ви лилава плажна рокля на една кука с дълги ръкави! Тази уникална рокля е открояващо се произведение, което може да се използва по много различни начини. Представете си как се разхождате по плажа, как целунатата ви от слънцето кожа наднича през сложната плетена на една кука шарка, как яркият лилав цвят на роклята отразява слънчевата светлина и ви кара да се чувствате като истинска плажна богиня. Дългите ръкави придават елегантност на роклята и осигуряват точното количество покритие за горещите летни дни.

Цена към момента на прегледа: 164 лв

Обикновена черна къса официална рокля Gate с балонни ръкави

Искате ли семпла и универсална официална рокля? Насочете вниманието си към тази къса черна бална рокля с балонени ръкави! Тази рокля е перфектната комбинация от стил и комфорт. Тя е изработена от висококачествена материя и има удобна кройка тип “боло”.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Синя мини рокля със спагети и водопад на деколтето

Синята мини рокля с презрамки за спагети и деколте с водопад е зашеметяваща дреха, която със сигурност ще ви впечатли. Тази рокля е изработена от гладка и леко прилепнала материя, което я прави не само удобна, но и ласкаеща фигурата. Дължината на мини роклята добавя нотка на закачливост, което я прави идеална за вечер в града или за изискана вечеря.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

1 2 3