Дамска черно-бяла рокля

Комбинацията от черно и бяло е много търсена от модните дизайнери по целия свят. Нищо чудно, че е толкова контрастен и привлекателен! Ако дадете повече място на бялото, моделът е по-романтичен и нежен. Ако използвате черно, можете да разчитате, че елегантността и женствеността ще надделеят. Можете да пазарувате черно-бели дамски рокли в зависимост от сезона. Определено не можете да сгрешите с тях през цялата година, просто трябва да се съсредоточите върху подходящата кройка и материал.

Лятото принадлежи на моделите без презрамки с открит гръб и къса пола с волани. Минироклите в черно и бяло с по-малко деколте и къси, дълги и ¾ ръкави изглеждат фантастично. Носете на работа модела с маншет в черно и бяло на точки. Върнете се няколко десетилетия назад с черно-бяла рокля с каре и пола тип “А”. Елегантността е представена от полуширока рокля без презрамки в черно с бяла пресичаща се материя от двете страни. Черно-белите рокли се съчетават с панделки, дантели, подчертана талия с панделка или колан, асиметрични принтове, каре, райета, къдри и волани.

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Къса рокля Puma със спортна кройка в черно-бяла комбинация

Привлича ли ви спортната мода? Предпочитате ли качествени неща? Приоритет ли са за вас кройката и материалът? Тогава ще оцените тази рокля на Puma в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Секси рокля на Koucla в изискана кройка и черно-бяла комбинация

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Роклята на любимата ви марка Koucla принадлежи на жените! Тази дамска рокля с изисканата си кройка и качествен материал със сигурност ще ви убеди в това.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Модерна и удобна рокля от вискоза с шарки

Роклята от вискоза с шарки в модерна, удобна и непреходна кройка е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи. Ръкавите са с дължина три четвърти, с възможност за навиване и закопчан маншет. Предната част е с фино V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв