Дамска рокля с 3/4 ръкав

Не се интересувате от мъжкия стил и рядко носите панталони? Освежете гардероба си с прекрасна рокля с ръкав ¾, която е подходяща за всеки повод. За работа носете тази светлосива рокля от трикотаж, която очарова със семплата си кройка и подходящото кръгло деколте. Тази стилна лятна рокля със спортна кройка и ръкави ¾ е идеална за работа или среща.

Дори дамите с пълна фигура няма да пропуснат да се насладят на модела с големи размери, дълга пола и флорален принт. Не е за изпускане и роклята на цветя в бордо с ръкави тип “камбанка”. Той приляга като ръкавица както на пълни жени, така и на слаби момичета. Открийте семпла рокля с три четвърти ръкав и страхотно прилепнала кройка или бордо с нишки от лурекс. Ще станете звезда в компанията! Черно-кремавата рокля с ¾ ръкав и качулка е подходяща за най-студените дни от годината.

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Зелена дамска рокля с потник и деколте тип лодка

Тази удобна рокля с деколте тип “лодка” ще се превърне в любимата ви дреха за по-хладното време. Леко вталената талия оформя по-пълни форми. Деколтето тип “лодка” и три четвърти ръкави, стигащи до лактите, визуално издължават силуета. Голямата дължина над бедрата прикрива много недостатъци на тялото. Накратко, всичко е на мястото си, за да обикнете тази рокля и да я превърнете в основна част от гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Дамска рокля от деним с 3/4 ръкав

Денимът е един от основните елементи на модата. Всяка година тя се завръща в различни варианти и вариации, така че е не само вечна, но и все още недокосната. Като тази дънкова рокля с три четвърти ръкави и дължина до средата на бедрото. Той е идеален за ежедневно носене с маратонки, джапанки или ниски ботуши. Можете да ги носите и през есента, и през лятото. От вас зависи с какво ще ги комбинирате. Роклята е с вталена кройка и яка с метално копче на деколтето. Копчетата могат да се оставят отворени по небрежен начин или да се закопчават елегантно до врата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Дълга рокля с щампи и накъдрен подгъв

С по-широка кройка и докосване на метални нишки тази дълга рокля с щампи ще се превърне в бижу в женския гардероб. Кръгло деколте с изрязано деколте и закопчалка с копчета. Дълги ръкави на блузата. Еластични маншети. Еластична талия. Широк волан в подгъва. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Синя ватирана рокля с контрастен черен колан

Рокля, която подхожда на всеки! Награден елемент за вашия гардероб. Благодарение на дизайна и качествения материал, той няма да се умори, няма да излезе от мода, няма да загуби качеството си. Ако ви липсва качествен, непреходен и удобен модел рокля, това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Бежова рокля с открити рамене и детайли с леопардов принт

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивна дреха? Избирате ли рокля, която привлича погледа от пръв поглед и определено не е безвкусна? Харесвате ли качествените и вечни модели? Тогава вярвайте, че тази рокля определено няма да ви разочарова в това отношение.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Модерна рокля в неутрален кремав цвят с дълги ръкави и волан

Обичате ли роклите и не искате да се откажете от този чисто женски елемент дори в студените дни или през зимния сезон? Искате ли да се сдобиете с рокля с атрактивна кройка, без да се налага да се отказвате от удобството? Харесвате ли семплите модели, които същевременно са оригинални?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска рокля в модерен десен на точки с колан

Привличате ли модни, но удобни модели? Предпочитате ли практични и вечни модели в гардероба си? Търсите ли интересни рокли, с които ще блестите дори след няколко години и никога няма да ви омръзнат? Тогава те са очевидният избор за вас. Ефективен модел, който ще съживи гардероба ви и ще освежи облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Луксозна рокля в обтекаема кройка за официални и ежедневни тоалети

Красива и елегантна рокля 59-9 Numoco е великолепен модел, изработен от еластичен материал. Той е с модерни и удобни три четвърти ръкави. Тя е еластична и има ръбове отстрани, които визуално извайват фигурата.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Десенирана рокля NUMOCO с 3/4 ръкави и декоративен колан

Никога не можете да имате достатъчно красиви елементи в гардероба си. Искате рокля с интересен дизайн? Искате ли да си купите рокля, с която да отидете на работа сутринта и да завършите деня с нея, като отидете на кино или на парти? Накратко, рокля “от ден до вечер”?

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Светлосиня спортна лятна рокля с три-четвърти ръкави

Ддамска рокля Made Of Emotion с 3/4 ръкави, два странични джоба и дълбоко V-образно деколте на гърба.

Цена към момента на прегледа: 114 лв

Модерна и удобна рокля от вискоза с шарки

Роклята от вискоза с шарки в модерна, удобна и непреходна кройка е подходяща както за ежедневни, така и за по-официални поводи. Ръкавите са с дължина три четвърти, с възможност за навиване и закопчан маншет. Предната част е с фино V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 29,99 лв

Стилна рокля Numoco с впечатляваща кройка и вечен модел

Дамската рокля Numoco с атрактивен и непреходен десен на точки в синьо и бяло е модерна, непреходна и удобна. Той е с 3/4 ръкав. Те имат практични джобове. Талията е с шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 59,99 лв

Флорална рокля с риза в размер плюс

Имате ли по-пълни форми? Избирате ли рокли в плюс размер? Тогава определено роклята с риза е задължителна част от гардероба ви. Роклята с риза плюс размер е задължителна част от гардероба ви. Той е една от основните части на гардероба ви. Те са подходящи както за ежедневни, така и за по-официални поводи. Те са стилни, неподвластни на времето и изключително удобни.

Цена към момента на прегледа: 34,49 лв

Едноцветна памучна рокля с волан и 3/4 ръкави

Основната памучна рокля с волан и 3/4 ръкав е модерна, непреходна и удобна. Те няма да излязат от мода. Тя е удобна за тялото. Те са многофункционални. Има кръгло деколте. Ефектът се подсилва от привлекателната къса дължина.

Цена към момента на прегледа: 13,49 лв