Дамска рокля с корсет

Корсетните модели са едни от най-романтичните и секси. Те се търсят от по-младото поколение и от по-зрелите жени. Независимо дали сте избрали къса или по-дълга пола, печелите. Корсетните рокли никога не разочароват, а благодарение на пришития сутиен те стоят перфектно. Класиката е представена от деликатната изработка в розово, бяло, светлосиньо, мек тюркоаз. Всичко това е в хармония с горната част на корсета. Дългата, плавна пола с драперии ще се хареса на всеки. Подсиленото деколте, дантелата на гърба и вълшебните украшения в областта на талията и бюста – това е любов от пръв поглед.

Искате ли да се почувствате като принцеса? Вземете бална рокля в розово с къса, богато накъдрена пола. Моделът от 100% полиестер ще ви впечатли и с push-up ефекта си и със спиращите дъха детайли. Корсетната рокля от шифон с вкус, V-образно деколте и по-широки презрамки може да скрие недостатъците на силуета. Роклята с корсет с една презрамка или разкроена предна част се вписва в компанията. Определено препоръчваме корсетната кройка, скрита под прозрачния материал, която придава на моделите пълен лукс.

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв