Дамска рокля в кафяво

Искате ли да си купите нова рокля? Със сигурност трябва да ви подхожда! Кафявата дамска рокля ще ви хареса от пръв поглед. Независимо дали ще изберете по-светъл или металически нюанс, средно или тъмнокафяво или комбинация тон в тон, ще останете доволни. Много популярен вариант е кафявото в контраст с бялото. Пред вас има широк набор от възможности. Просто изберете любимия си! В горещите летни дни ще оцените ефирната и секси кройка на модела с дългата свободна пола и топа без презрамки. Откритият гръб е в сила!

За знойните летни дни дамската кафява рокля с полудълга дължина, V-образно деколте и по-широки презрамки приляга като ръкавица. Този модел е допълнен от модерни пайети и деликатни бродерии. Хит в черно е роклята с дантела в орехово кафяво. Модерната дреха без презрамки с деколте тип лодка и разкроена пола тип “А” е просто спираща дъха!

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Бежова дамска рокля с качулка и суитчър

Погледнете елегантно преплетеното въплъщение на комфорт и младежка непринуденост – бежовата дамска рокля с качулка! Това произведение на модното изкуство, познато като Pieces Chilli Sweatshirt Dress, ще ви обгърне в пашкул от мекота и уют, който не прилича на никой друг и който просто не може да бъде сравнен. Със свободна кройка и мека плетка, тя предлага комфорт, който може да се сравни само с топла прегръдка в студен ден. Това не е просто рокля, а любовна връзка с вашето тяло.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Дълга рокля с щампи и накъдрен подгъв

С по-широка кройка и докосване на метални нишки тази дълга рокля с щампи ще се превърне в бижу в женския гардероб. Кръгло деколте с изрязано деколте и закопчалка с копчета. Дълги ръкави на блузата. Еластични маншети. Еластична талия. Широк волан в подгъва. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Дамска къса рокля Koucla в атрактивна оригинална кройка

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Любимата ви рокля Koucla принадлежи на жените!

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Модерна дамска макси рокля в бежово с тънки презрамки

Бежовата макси рокля на Синсей е с тесни презрамки. Роклята с удобна и непреходна кройка е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв