Дамска лека рокля

Желаете ли лека дамска рокля, която дори няма да усетите върху себе си? Прав си, усещането е страхотно. Ще намерите страхотни модели, особено в горещите летни дни. На плажа, на разходка или на работа ще изглеждате като фея! За работа ще ви очарова флорална рокля с къс ръкав в меки тонове с флорален принт или подобна версия с по-дълга пола и презрамки. Дайте шанс на късите, по-широки модели без презрамки с цветни мотиви. Леко вталената талия създава перфектна фигура!

Тази лека лятна рокля с екзотичен мотив ще ви хареса. Приляга като ръкавица и подчертава предимствата ви, особено благодарение на асиметричния дизайн на каишката! Младите момичета трябва да се насочат към романтичните модели с връзки на врата и открити гърбове. Заслужава да се споменат и леките копринени рокли, които са идеални за партита и дискотеки. Плажните фигури няма да ви оставят да спите, защото са привлекателни и секси!

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Синя мини рокля със спагети и водопад на деколтето

Синята мини рокля с презрамки за спагети и деколте с водопад е зашеметяваща дреха, която със сигурност ще ви впечатли. Тази рокля е изработена от гладка и леко прилепнала материя, което я прави не само удобна, но и ласкаеща фигурата. Дължината на мини роклята добавя нотка на закачливост, което я прави идеална за вечер в града или за изискана вечеря.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Обикновена лятна рокля с флорален модел

Лятото е идеалното време да покажете стила си в семпли, но елегантни рокли, които са едновременно удобни и модерни. Флоралният десен е чудесен начин да добавите нотка женственост към гардероба си, а тази розова рокля е идеален пример за това. Семплата кройка на тази рокля е идеална за ежедневно носене, а дългите ръкави осигуряват нужната степен на покриване. Мини дължината на роклята е идеална, за да покажете краката си и да запазите прохладата си в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Евтини летни черни рокля риза голям размер

Лятото е тук и е време да обновите гардероба си със стилни и достъпни елементи. Ако сте жена с размер плюс, намирането на перфектната рокля, която е удобна и ласкателна, може да бъде предизвикателство. За щастие черните рокли с риза са вечна класика, която никога не излиза от мода. С класическа яка, закопчаване с копчета и къси ръкави тази рокля е идеалното допълнение към летния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 44,90 лв

Oфициална отслабване рокля големи размери

Ако сте с размер плюс и търсите зашеметяваща вечерна рокля, не търсете повече от тази модерна тъмносиня рокля. Със своя едноцветен цвят и акценти от кристали тази рокля със сигурност ще завърти главите ви. Не се страхувайте от прозрачността – тази рокля е напълно непрозрачна. Късите ръкави и реглан ръкавите осигуряват удобно прилягане, а обточването допринася за елегантността на роклята.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

1 2 3 4