Дантелени рокли

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Секси рокля на Koucla в изискана кройка и черно-бяла комбинация

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Роклята на любимата ви марка Koucla принадлежи на жените! Тази дамска рокля с изисканата си кройка и качествен материал със сигурност ще ви убеди в това.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Дълга рокля без ръкави, украсена с дантела в горната част

Розовата дантелена рокля Bentley ще ви очарова от пръв поглед. Тази дълга рокля е подходяща за всяко светско или важно събитие.

Цена към момента на прегледа: 271 лв

Дантелата е символ на чувственост и женственост. Дантелените дрехи не се носят от мъже, но предизвикват желание и възхищение у жените. Повечето от нас имат дантелено бельо у дома, но какво да кажем за дантелени рокли? Дантелените рокли са истински лукс в гардероба ви. Тъй като дантелата обикновено е частично прозрачна, дантелените рокли обикновено са подплатени с дантела. Дантелените рокли се използват най-често за социални събития, защото изглеждат наистина необикновено.

А кои цветове дантели са най-популярни? Ако искате да изглеждате елегантно и сериозно, изберете черно. С бяла рокля можете да предизвикате младост и нежност, но внимавайте, някои хора могат да ви вземат за булка. Разбира се, дантелените рокли в пастелни цветове са най-красиви. Можете да изберете еластична рокля с пълна дължина или рокля с дантелени детайли. И двата варианта изглеждат наистина красиви. Облечете се в дантела, дантелените рокли са особено подходящи за социални събития.