Семпла дамска рокля

В простотата има красота. Всеки знае това. Особено жените знаят, че дрехите в гардероба никога не са достатъчни. Дори една обикновена рокля може да привлече вниманието и да изглеждате много по-добре в нея, отколкото в друга, допълнително украсена рокля.

В нашето предложение ще намерите рокли с красиви форми, които ще подхождат не само на стройни, но и на пълни дами, тъй като семплите рокли обикновено са по-свободни и по този начин прикриват недостатъци като по-голям корем или бедра. Въпреки това краката, които са една от най-красивите части на женското тяло, се открояват перфектно. Предлагаме рокли във всякакви цветове, дизайни, кройки и мотиви. Простите рокли ще ви придадат стил и ще подчертаят естествената ви красота. Така че не се колебайте да изберете нов елемент за гардероба си.

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Свободна лятна червена рокля за плюс размер с флорален принт

Тази свободна лятна рокля е идеална не само за жени с голям размер. Тя е изработена от лека воалена материя с очарователен флорален принт, който придава нотка женственост. V-образното деколте е със закопчаване с копчета, а полата е с удължена дължина. Те са с деликатна блестяща нишка, която придава блясък.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и волан

Насладете се на тази сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и ролка! Тази подчертаваща фигурата красота е най-доброто нещо, което можете да имате в есенния си гардероб! Тя не е просто рокля, а модно изявление. Силуетът, който създават, не е нищо друго освен ласкателен, обгръщайки фигурата ви на всички правилни места, като същевременно осигурява комфорта на любимия ви пуловер.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Черен суитчър с качулка и джобове

Освободете модния си дух с тази черна качулка и минижуп в едно. Дрехата EASY е мега стилна дреха, която не бива да липсва в гардероба на всяка жена, която цени комфорта и удобството. Тя може да се похвали с oversize кройка, която гарантира, че моментално ще се превърне в любима – веднъж облечете ли я, няма да искате да сте без нея! Това, което отличава този модел, са оригиналните ръкави с характерни шевове и качулката, които придават на роклята остро, модерно усещане.

Цена към момента на прегледа: 72,79 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Розов дамски суитчър с качулка Tommy Hilfiger

Тази рокля с потник има красив розов оттенък, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Роклята има и надпис върху нея, който веднага ви дава да разберете с каква марка си имате работа. Що се отнася до кройката, тази рокля е с права кройка, която ласкае фигурата ви, без да е прекалено тясна или стягаща.

Цена към момента на прегледа: 206 лв

Дълга синя рокля риза Tommy Hilfiger

Удивително облекло, което улавя същността на комфорта и устойчивостта! Тази красива рокля е проектирана с шарка на райета в синьо и бяло, което ѝ придава елегантен и същевременно небрежен вид. Кройката на роклята е проектирана като рокля с риза, което я прави идеална за всеки повод, а дългата дължина придава блясък на роклята.

Цена към момента на прегледа: 300 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Обикновена лятна рокля с флорален модел

Лятото е идеалното време да покажете стила си в семпли, но елегантни рокли, които са едновременно удобни и модерни. Флоралният десен е чудесен начин да добавите нотка женственост към гардероба си, а тази розова рокля е идеален пример за това. Семплата кройка на тази рокля е идеална за ежедневно носене, а дългите ръкави осигуряват нужната степен на покриване. Мини дължината на роклята е идеална, за да покажете краката си и да запазите прохладата си в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

1 2 3 4