Рокля с цип

Трябва да се каже, че вложката с цип е много популярна, практична и модерна вставка. Роклята с метален цвят, с дължина под коляното, дълги ръкави и леко деколте, е завършена със страничен цип с асиметрично закопчаване. Този модел е небрежен и подходящ за свободното време и за работа. Елегантната рокля с цип отпред е изработена от по-топъл и еластичен материал, така че е идеална за носене през най-студените дни на годината. Приличната и леко асиметрична кройка му придава стил.

Определено не можем да забравим роклята с цялостно закопчаване, която може да се носи по всякакъв начин. Например до града, за пазаруване или за среща. Дамската рокля с цяла дължина и декоративен цип се отличава с плътно прилепване и елегантност. Еластичният материал не се разтяга. Просто страхотно. В знойните летни дни ще ви е необходима рокля в ярък цвят с цип. Ще оцените тяхната лекота и практичност. Искате ли да бъдете дракониса? Подарете си рокля с цип от имитация на кожа! Моделът може да бъде по-елегантен или с ресни!

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Облечена рокля с прорези на раменете в пастелен цвят

Падават ли ви елегантни модели, които са и оригинални? Искате сдържан модел, който впечатлява с изискана кройка? Тогава тази рокля е задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Дамска елегантна модерна рокля NUMOCO SCARLETT

Роклята NUMOCO SCARLETT в забележителен розов цвят е модерна, елегантна и неподвластна на времето. Отпред има V-образно деколте. Тя е без ръкави и има декоративен колан на талията. Има закопчаване с цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Дълга рокля без ръкави, украсена с дантела в горната част

Розовата дантелена рокля Bentley ще ви очарова от пръв поглед. Тази дълга рокля е подходяща за всяко светско или важно събитие.

Цена към момента на прегледа: 271 лв

Елегантна рокля с миди дължина и ръкави тип камбанка

Не разполагате ли с рокля в гардероба си, която може да се използва за почти всеки повод? Харесвате ли интересни, неподвластни на времето модели? Предпочитате ли оригиналността? Все още ли не сте открили рокля, която пленява с уникална кройка и в същото време предлага комфорт? Дами, тогава вярвайте, че искате и просто трябва да имате тази рокля в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Тъмнозелена рокля в асиметрична обтекаема кройка

Наблюдавате ли качествени продукти? Предпочитате ли качеството пред количеството в гардероба си? Харесвате ли модели, които се отличават със своето качество и благодарение на това са практически безсмъртни? Не сте ли толкова богати, че да си купувате евтини дрехи? Поне една качествена рокля е задължителна част от женския гардероб. Тук в оригинална и ефектна кройка.

Цена към момента на прегледа: 152 лв