Рокля с принт

Както тийнейджърите, така и зрелите жени и по-възрастните дами трябва да освежат гардероба си. В този случай роклите с щампи в различни дължини и кройки ще им послужат добре. Настоящите тенденции са вдъхновени от модата на миналото. Дългите рокли в черно и бяло с флорални мотиви ще ви влязат под кожата. Универсален модел, свободната рокля с красив принт отпред е подходяща за носене у дома и за свободното време. Спортните модели ще се харесат на жените от всички поколения. Красивите украшения под формата на цветя, асиметрични форми, каре и точки правят страхотно шоу.

Много интересни са моделите с елегантна кройка в черно-бяла комбинация. Талията е завършена с панделка, която визуално изтънява и създава приятен силует. Определено потърсете с вкус черно-бяла карирана рокля с принт. Тя ще ви спре дъха. Прегърнете красивите модели с райета в ярки цветове. Ще бъдете кралицата на плажа! Използвайте роклята с щампа за компания, свободно време и спортни дейности!

Обвийте лятна червена рокля за отслабване големи размери

Дами, пригответе се за това лято с тази невероятна лятна червена рокля за отслабване! Тази рокля е създадена за жени с голям размер, които искат да изглеждат страхотно и по-слаби. Обвиващата кройка е ласкателна и удобна и ще подчертае всички правилни извивки. Кръстосаното деколте придава елегантност на роклята, а флоралният принт и ярките цветове просто крещят за лятно забавление!

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Къса романтична лятна рокля с подплата

Лятото е тук, а с него и сезонът на флоралните принтове! Ако търсите рокля, която да крещи “романтика” и в същото време да ви държи хладно, тази къса романтична лятна рокля е за вас. С фин флорален принт и едноцветен воал, тя е идеална за всеки повод на открито. Независимо дали ще присъствате на градинско парти, или ще се разхождате по плажа, тази рокля ще накара всички да се обърнат.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Лека лятна рокля Sinsay с декоративна връзка

Летната рокля Sinsay е предназначена за тези, които искат да изглеждат изискано и очарователно през горещите летни месеци. Изработена от леки материали, тази рокля е проектирана така, че да ви държи хладно дори в най-горещите дни. Мини дължината и флоралният десен придават на роклята елегантност и женственост, което я прави идеална за ежедневни излизания или дори за по-официални събития.

Цена към момента на прегледа: 12,90 лв

Обикновена лятна рокля с флорален модел

Лятото е идеалното време да покажете стила си в семпли, но елегантни рокли, които са едновременно удобни и модерни. Флоралният десен е чудесен начин да добавите нотка женственост към гардероба си, а тази розова рокля е идеален пример за това. Семплата кройка на тази рокля е идеална за ежедневно носене, а дългите ръкави осигуряват нужната степен на покриване. Мини дължината на роклята е идеална, за да покажете краката си и да запазите прохладата си в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Луксозна и много практична дамска рокля за къпане с принт

Удобната дамска рокля за къпане с впечатляващ принт и връзка отпред е изработена от висококачествен и удобен материал. Роклята за плуване е с вградени къси панталони.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Памучна рокля с потник над коляното с кашмирен десен

Рокля, която всеки ще оцени? Кои определено не могат да липсват в гардероба ви? Все още нямате рокля с потник? Ако това е така, определено си струва да ги придобиете. Кой би могъл да устои!

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

1 2 3