Рокля с плик

През последните месеци роклите за увиване преживяха невероятен бум! Черна рокля с папийонка отстрани е идеална за абитуриентския бал или друго светско събитие. Моделът с по-дълга пола и къси ръкави ще се хареса както на младите момичета, така и на зрелите жени. Младежкото парче с ръкави от дантела ¾ няма нито един недостатък. Ще бъдете весели и игриви в тази рокля на цветя, защото в нея не липсват романтични нотки или асиметричен дизайн.

Искате ли да се очаровате от пръв поглед? Изберете рокля за увиване с миниатюрен животински принт. Блестящата материя ще придаде женственост на фигурата ви. Моделът в по-светли цветове, изработен от мек памук, е идеален за носене у дома. Обгръщащата рокля с дълга пола принадлежи към гардероба на по-възрастните поколения, но в интересни цветови комбинации тя ще се хареса и на младите романтични дами. Бъдете в крак с ритъма на модерното време с армейска дреха с вратовръзка отпред.

Червено лято майчинство официална рокля за сватба Envie de Fraise

Ако сте бременна и се подготвяте за лятна сватба, може да ви се струва, че модните ви възможности са ограничени. Но не се страхувайте, защото червената лятна рокля за бременни на Envie de Fraise е тук, за да спаси положението (и тоалета ви). Изработена от вискоза, тази едноцветна рокля има V-образно деколте, което не е твърде дълбоко, така че не е нужно да се притеснявате за случайни неизправности в гардероба. А и нека бъдем честни, последното нещо, което искате, е да откраднете гърма на булката и да покажете твърде много кожа.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Евтини летни черни рокля риза голям размер

Лятото е тук и е време да обновите гардероба си със стилни и достъпни елементи. Ако сте жена с размер плюс, намирането на перфектната рокля, която е удобна и ласкателна, може да бъде предизвикателство. За щастие черните рокли с риза са вечна класика, която никога не излиза от мода. С класическа яка, закопчаване с копчета и къси ръкави тази рокля е идеалното допълнение към летния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 44,90 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Шифонена рокля в къса секси дължина с еластични маншети

Облекло, което не само прави жената жена, но и осигурява редица предимства. Тук има удобен, но секси модел. Роклята впечатлява с кройката и цвета си. Това ще бъде само най-добрата услуга не само за обществото. Тя ще озари тоалета и деня ви. Роклята от шифон ще ви заслепи от пръв поглед, както и вие в нея. Те са сигурен залог. Гаранция за успех и максимално удовлетворение. Удобни, но секси.

Цена към момента на прегледа: 72 лв