Рокля с панделка

Жените искат да бъдат харесвани, затова носят оригинални дрехи с модни волани. В този случай елегантните рокли с панделка са водещи, защото панделката е чисто женско занимание. Черна рокля с дълъг ръкав и къса панделка под деколтето е идеално решение за обществото. Моделът е с разкроена кройка, дълги ръкави и стилна панделка, която доминира в семплия дизайн. Младите момичета със страхотна фигура ще посегнат към дантелената принцеса с волани и панделка.

Много популярни са панделките върху роклята, поставени в областта на деколтето. Независимо дали ще вземете зимен или летен модел с панделка, ще очаровате и ще привлечете вниманието. По-спортните и ежедневни модели ще привлекат вниманието с удобната си кройка и панделките на талията. Не трябва да забравяме и балната рокля от сатен, която привлича погледите с огромна панделка на талията. Забравете за безвкусните черни рокли и ги освежете с тюркоазена или лилава панделка, която да подчертае целия тоалет.

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Луксозна и много практична дамска рокля за къпане с принт

Удобната дамска рокля за къпане с впечатляващ принт и връзка отпред е изработена от висококачествен и удобен материал. Роклята за плуване е с вградени къси панталони.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска елегантна модерна рокля NUMOCO SCARLETT

Роклята NUMOCO SCARLETT в забележителен розов цвят е модерна, елегантна и неподвластна на времето. Отпред има V-образно деколте. Тя е без ръкави и има декоративен колан на талията. Има закопчаване с цип на гърба.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Памучна едноцветна рокля в удобна и непреходна кройка

Дамската едноцветна рокля в спортна кройка 189-10 Numoco е модерна, неподвластна на времето, удобна. Това се постига благодарение на висококачествения памучен материал. Роклята е с кръгло деколте, 2 удобни странични джоба и шнур на талията.

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Десенирана рокля NUMOCO с 3/4 ръкави и декоративен колан

Никога не можете да имате достатъчно красиви елементи в гардероба си. Искате рокля с интересен дизайн? Искате ли да си купите рокля, с която да отидете на работа сутринта и да завършите деня с нея, като отидете на кино или на парти? Накратко, рокля “от ден до вечер”?

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв