Рокля с отворен гръб

Факт е, че обикновено не носим дрехи с открити гърбове у дома или на работа. Тези уникално изрязани елементи привличат погледите на мъжете и дори на жените. Така че, ако отивате на бала, почерпете вдъхновение от тези модерни варианти. По-смелите дами ще харесат черната вталена рокля с открит гръб и вложки с цип. Този модел разкрива целия гръб, така че е подходящ само за много уверени жени. Червената рокля с връзка на врата и открит гръб е изтънчена. Ще оцените детайлната ѝ изработка и финия разрез отстрани на полата.

Дантелената рокля с открит гръб се вписва в компанията и представя женствена деликатност във всеки детайл. За лятото е идеална бялата рокля без презрамки с открит гръб, украсена с дантела. Гъвкавият, прилепнал модел е подходящ за трудолюбиви жени, които няма да се изгубят в света на мъжете. Те със сигурност ще повишат самочувствието ви. Благодарение на тясната кройка ще покажете силните си страни и едновременно с това ще заблестите загадъчно.

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Дамска рокля с едно рамо и ефектно драпиране

Дамската рокля с детайли Trendyol привлича погледите от пръв поглед с цвета и кройката си. Оформящата фигурата рокля с едно рамо ще подчертае женствените ви извивки. Тя ще подчертае силуета ви. В същото време има ефективно драпиране.

Цена към момента на прегледа: 33,59 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв