Рокля с орнамент

Отивате на тържествена вечеря, на театър или на сватба? Предпочитате елегантен тоалет, който е подправен с нещо специално. Става дума за рокля с украса. Може би най-популярни са металните вложки, панделките, пайетите и бродериите. Представете си как фигурата ви ще изпъкне в черна рокля с дължина до пода и открити рамене. Златна катарама се поставя систематично между гърдите. За страстни моменти и срещи тази секси мини рокля с разкроен корсаж е идеална. Ще оцените и мини моделите със закопчаване отгоре надолу. Тюркоазеното, розовото, лилавото, червеното и черното определено са подходящи.

Харесвате ли корсетни модели? Най-хубавите са тези с волани и златна или сребърна метална вложка. По-възрастните дами обичат красивите бродерии в областта на бюста, които правят роклята изключително специална. Не трябва да забравяме батика и етническата обработка. Всичко това е в по-свободна кройка със златни и сребърни елементи около деколтето и талията. Заслужава да се спомене и роклята с украшения в люляково или черно с открит гръб, драпирано деколте и сребърна катарама над дупето! Не бъдете сива мишка и впечатлете обекта на страстта си!

Къса рокля за шаферки с дантела, украсена с блестящи пайети

Погледнете, имаме къса рокля с дантела и блестящи пайети. Тази рокля е идеална за романтична сватба или нощ в града. Тя е винтидж розова с едноцветен десен, което означава, че няма да влезе в конфликт с декора по никакъв начин. А всички знаем, че това е важно. А сега да поговорим за апликациите. Имаме дантела и няколко пайети. Точно така, казах пайети. Не бъркайте това с палети. Тези пайети са за блещукане като диско топки. Роклята има и крилати ръкави, което означава, че можете да отлетите, ако сватбата стане твърде скучна. Просто се шегувам! Не го правете.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Бяла рокля с риза и колан Reserved

Но, добре, няма как да не сте стилни с бяла рокля с риза и колан Reserved! Всичко това е много шик, нали? Класическа яка, къси ръкави с навити маншети, два предни джоба – и да не забравяме мини дължината. Защото нищо не казва “Аз съм наистина модерен”. А детайлите! Изработката! Коланът! О, коланът! Той не е просто обикновен аксесоар, не. Той е запазен! Той е върховният символ на статус и лукс. Знаете ли какво казват: “По колана можеш да разбереш много за един мъж.” И как го казват?

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна и много практична дамска рокля за къпане с принт

Удобната дамска рокля за къпане с впечатляващ принт и връзка отпред е изработена от висококачествен и удобен материал. Роклята за плуване е с вградени къси панталони.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Розова спортна рокля с качулка и подгъв от къдрици

Розовата качулка с волани е перфектната част от спортно-ежедневното ви облекло. Роклята е с дълги ръкави и завършва с накъдрен подгъв. Роклята с къса дължина предлага комфорт благодарение на свободната си кройка.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Модерна рокля без ръкави с впечатляващ модел и удобна кройка

Модерна рокля с красив десен и удобна кройка ще бъде оценена от всички в гардероба ви. Подходящ е за много поводи. Той предлага комфорт. Атрактивният модел рокля без ръкави е с V-образно деколте и ефектна кройка в областта на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Дълга рокля с щампи и накъдрен подгъв

С по-широка кройка и докосване на метални нишки тази дълга рокля с щампи ще се превърне в бижу в женския гардероб. Кръгло деколте с изрязано деколте и закопчалка с копчета. Дълги ръкави на блузата. Еластични маншети. Еластична талия. Широк волан в подгъва. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Рокля Lilly с регулируеми презрамки

Привличате ли практичните елементи в гардероба си? Имате ли нужда от малко извайване на тялото под роклите? Как можете да се насладите на официален тоалет в красива официална рокля, без да се налага да дърпате стомаха си? Решението е тази стягаща рокля. Тази дреха ще бъде оценена от много дами в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 93 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Синя ватирана рокля с контрастен черен колан

Рокля, която подхожда на всеки! Награден елемент за вашия гардероб. Благодарение на дизайна и качествения материал, той няма да се умори, няма да излезе от мода, няма да загуби качеството си. Ако ви липсва качествен, непреходен и удобен модел рокля, това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

1 2