Рокля с колан

В гардероба на жените има рокли с различна дължина, кройка и цвят. Те искат да са в крак с ритъма на модерното време, затова не трябва да пропускат рокли с колан. Използването им е универсално. За по-студените дни са подходящи по-топли модели с поли над коляното и ръкави ¾ в метални нюанси. Когато добавите ботуши, черен чорапогащник и палто, това е истинска бомба. Този модел е идеален за работа и срещи. Роклята с колан има голямо предимство – тя може визуално да намали силуета.

Младите момичета ще оценят сексапилната кройка и веселите цветове на роклята с по-широки презрамки и свиване на гърдите. Моделът, изработен от фино плетиво, се допълва от по-широк колан от естествена кожа. За дискотеката носете тази лятна дамска мини рокля с дълбоко V-образно деколте и колан с красива катарама. За модерна визия на продукта препоръчваме мини рокля от деним с кафяв кожен колан. Завържете свободните раирани части с шнур на талията. Веднага ще изглеждате по-добре!

Черна лятна рокля големи размери с колан и къс ръкав

Коктейлните рокли са подходящо облекло за всеки сезон, но особено за летните месеци! Едноцветните рокли за ризи са чудесно допълнение към всеки гардероб, особено ако търсите нещо удобно за носене, като същевременно имате фигура големи размери. Роклята за риза е с яка на риза, отвор отпред, паднали рамене, къси ръкави, шев на раменете, централно плисе на гърба, широк подвижен колан с връзки и два плисирани джоба.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Светлолилав шифон с колан официална рокля за сватба

Когато носите светлолилава официална рокля от шифон с колан на сватбата, ще се почувствате сякаш току-що сте слезли от модния подиум, въпреки че единственият подиум, на който вероятно сте стъпили, е този на летището. Това не е обикновена рокля. Не, госпожо! Това е рокля 455-3 Cornelia Numoco с шифонени ревери и е готова да промени статута ви на сватбен гост от “стенобойка” на “красавица на бала”.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Червено лято майчинство официална рокля за сватба Envie de Fraise

Ако сте бременна и се подготвяте за лятна сватба, може да ви се струва, че модните ви възможности са ограничени. Но не се страхувайте, защото червената лятна рокля за бременни на Envie de Fraise е тук, за да спаси положението (и тоалета ви). Изработена от вискоза, тази едноцветна рокля има V-образно деколте, което не е твърде дълбоко, така че не е нужно да се притеснявате за случайни неизправности в гардероба. А и нека бъдем честни, последното нещо, което искате, е да откраднете гърма на булката и да покажете твърде много кожа.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Бяла рокля с риза и колан Reserved

Но, добре, няма как да не сте стилни с бяла рокля с риза и колан Reserved! Всичко това е много шик, нали? Класическа яка, къси ръкави с навити маншети, два предни джоба – и да не забравяме мини дължината. Защото нищо не казва “Аз съм наистина модерен”. А детайлите! Изработката! Коланът! О, коланът! Той не е просто обикновен аксесоар, не. Той е запазен! Той е върховният символ на статус и лукс. Знаете ли какво казват: “По колана можеш да разбереш много за един мъж.” И как го казват?

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Къса лятна рокля от вискоза с презрамки и връзка на талията

Присъства ли ви рокля за лятото? Избор на подходящи дрехи за почивка? Харесвате ли непреходни елементи? Предпочитате ли качествени елементи в гардероба си? Тогава зарадвайте себе си и портфейла си, като се сдобиете с тази рокля. Мини роклята с връзка на талията е изработена от приятен, висококачествен, лек и ефирен материал. Ще разцъфнете в тази рокля. Буквално и буквално.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Дамска дълга рокля с риза и връзка на талията

Дамската рокля Trendyol с удобна и непреходна кройка е чудесен модел. Той има дълги и регулируеми ръкави. Предназначен е за връзване на талията. Тя има практичен цип на гърба за лесно обличане.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

1 2