Рокля с едно рамо

Те са оригинални, секси, женствени и привличат вниманието на всяка крачка. За какво говорим? Роклята с едно рамо! Само фактът, че е асиметрична, я прави толкова перфектна! Можете да избирате измежду множество кройки и цветове. Искате ли рокля с маншет, свободна рокля с разкроена пола, пола с А-образна линия, която прикрива недостатъците, или дълга макси рокля? Важното е да изберете според типа си тяло и това, което ви подхожда най-добре!

Важно е също така да запомните, че трябва да носите сутиен с невидими презрамки или сутиен без презрамки, тъй като не изглежда добре, когато навън се вижда презрамка, която няма никакво значение. Можете да носите рокля с едно рамо навсякъде.

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Дамска рокля с едно рамо и ефектно драпиране

Дамската рокля с детайли Trendyol привлича погледите от пръв поглед с цвета и кройката си. Оформящата фигурата рокля с едно рамо ще подчертае женствените ви извивки. Тя ще подчертае силуета ви. В същото време има ефективно драпиране.

Цена към момента на прегледа: 33,59 лв