Рокля с дълга цепка

Жените искат да представят своите изящни извивки по всеки възможен начин. Идеалното решение е рокля с дълъг разрез. Такива модели могат да се носят на работа или на социални събития. Разбира се, това зависи от дължината на разреза и увереността на дамата. Черна рокля с пола над коляното, с по-голям разрез и кръстосано деколте може да се използва за работа или за среща. Тази кройка с подчертана талия подхожда идеално на женската фигура.

Сред основните модели е роклята с дължина до пода и дълъг разрез. Тя има особен чар. Те прикриват много, но също така разкриват пред света красивите женски крака. Независимо дали ще изберете рокля до пода с по-дълъг разрез в елегантен, ежедневен или камуфлажен стил, със сигурност ще постигнете успех. Късите рокли с асиметричен разрез ще очароват не едно мъжко око. Харесва ли ви прорезът отстрани, отстрани или отзад? Изберете и комбинирайте! Само внимавайте да не покажете това, което трябва да е скрито!

Дълга зелена рокля за сватбата за майката

О, боже мой, дълга зелена рокля на шаферка звучи абсолютно невероятно! Особено с плътния цвят, тесните презрамки и V-образното деколте, то определено ще бъде украшение. И дори не ме карайте да започвам за ватирания подгъв – тези детайли издигат тази рокля на следващото ниво.

Цена към момента на прегледа: 157,90 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дълга рокля на къдрици с модерен и атрактивен принт

Изрязано деколте, бляскави детайли, жабчета, дълбоки прорези – тази рокля с волани е просто страхотна! V-образно деколте “V” подчертано с къдричка. Кройка без ръкави с изрязани ръкави. Задната част е с жабка за допълнителен комфорт. Еластична талия. Дълбоки странични прорези. Разкроена кройка на полата. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Секси рокля с дължина миди и тесни презрамки в бежово

Не за да се почувствате по-добре и да подобрите настроението си, като се сдобиете с хубав артикул, който да носите. Не сте ли съгласни? Направете се щастливи и се сдобийте с този великолепен модел рокля. Той ще подчертае очарованието на красотата ви, ще подчертае сексапилните ви извивки. Това ще увеличи привлекателността ви. За дами, които осъзнават своята красота и женствен силует. Рокля, която ще подчертае уникалността на тоалета ви.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Зимна луксозна рокля от топла материя с миди дължина и ролка

Обичате ли очарованието на роклите като чисто женски елемент и не искате да се откажете от тях дори през зимата? Искате ли да сте стилни дори през зимата? Липсва ли ви в гардероба атрактивен и в същото време удобен модел рокля за есенно-зимния сезон? Тогава със сигурност ще бъдете привлечени от този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Черна плажна рокля с кройка на риза, изработена от висококачествен материал

Рокли, без които някои дами, и с право, вече не могат да си представят не само почивка, но и престой навсякъде и по всяко време край водата. Въпреки това, просто облечете бански костюм и можете да се насладите на момента с посетител, да се разходите по плажа, да пийнете нещо. Те също така са ценен елемент за тези, които по някаква причина не се чувстват комфортно в бански костюм, след като излязат от басейна.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв