Рокля с дълбоко деколте

Знаете ли какъв модел носи една жена, когато иска да привлече внимание? Рокля с дълбоко деколте! Само си представете как ще зашеметите присъстващите мъже с бяла дреха с дълга пола и множество прорези. Този модел доминира с огромно деколте и блестящи кристали отпред. Облечете бална рокля за пълни хора, която е с мини кройка. Разбира се, страничната извивка визуално изтънява фигурата. Водопадното дълбоко деколте и украшенията също са на дневен ред.

Изисканата секси рокля с дълбоко деколте в прилепнала кройка има свой собствен чар. Не липсват и богати ресни отпред. Имате ли ниско самочувствие и се страхувате от дълбоко деколте? Направете го, но допълнете деколтето с прозрачна материя или секси дантела! За жените, чиито гърди са на мястото си, са подходящи изискани модели, които могат да се носят без сутиен. Напоследък на мода са очарователни модели в корсетни стилове, които едва покриват магическите женски части! Бъдете секси!

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Евтини летни рокли за сватба Trendyol Evening & Prom Dress

Летните сватби винаги са вълнуващи, но намирането на перфектната рокля може да се окаже предизвикателство. За щастие Trendyol предлага невероятна колекция от евтини летни сватбени рокли. Тези рокли са не само достъпни, но и модерни, което ги прави идеален избор за всяка булка, която иска да направи изявление в големия си ден. Всяка рокля е внимателно проектирана със сложни детайли, които със сигурност ще оставят трайно впечатление.

Цена към момента на прегледа: 71,19 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Дълга бордова официална рокля за сватба A-линия

Очарованието на дългата бална рокля в бордо за сватба е неоспоримо. Този изключително търсен нюанс е идеалният избор за госта, който иска да направи запомнящо се влизане, или за шаферката, която иска да допълни темата на тържеството. Богатството на този нюанс се надминава само от вечния дизайн с А-образна линия, който е модна основа за поколенията. А-образната кройка се отличава с тясна, пристегната талия, която постепенно се разширява към подгъва, създавайки елегантен и ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 115,59 лв

Дълга зелена рокля за сватбата за майката

О, боже мой, дълга зелена рокля на шаферка звучи абсолютно невероятно! Особено с плътния цвят, тесните презрамки и V-образното деколте, то определено ще бъде украшение. И дори не ме карайте да започвам за ватирания подгъв – тези детайли издигат тази рокля на следващото ниво.

Цена към момента на прегледа: 157,90 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтини къси розови официални рокли за сватба

Най-новата колекция от евтини къси розови сватбени рокли Koucla е насочена предимно към по-младите момичета. Но дори и да сте по-възрастна и да не се страхувате да бъдете център на вниманието, със сигурност също ще ги харесате. Красивият дизайн и кройката на роклята със сигурност ще ви накарат да изглеждате бляскаво и да се чувствате уверени.

Цена към момента на прегледа: 19 лв

Бохо рокля за кума с водопадното деколте

Тази прекрасна булчинска рокля Micada е чудесен избор. Благодарение на монохромния си цвят тя е едновременно елегантна и сдържана. Това, което наистина отличава тази рокля обаче, е зашеметяващото й водопадното деколте. Изрязаните части и набраздените плисета по корсажа само допринасят за уникалния ѝ и привличащ вниманието вид. Шевният подгъв и полата придават на роклята пълен, плавен силует, който със сигурност ще накара вашите шаферки да се почувстват така, сякаш се носят във въздуха. И въпреки че е абитуриентска рокля, леката материя означава, че те няма да се чувстват натежали или неудобно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна рокля без ръкави с впечатляващ модел и удобна кройка

Модерна рокля с красив десен и удобна кройка ще бъде оценена от всички в гардероба ви. Подходящ е за много поводи. Той предлага комфорт. Атрактивният модел рокля без ръкави е с V-образно деколте и ефектна кройка в областта на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Флорална рокля с V-образно деколте и дълги ръкави

Роклята с V-образно деколте и дълги ръкави е модерна, непреходна и много удобна. Роклята е с размер малко над коляното и е удобна за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 13,57 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дамска къса рокля Koucla в атрактивна оригинална кройка

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Любимата ви рокля Koucla принадлежи на жените!

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Тъмнорозова дамска рокля с щампа с миди дължина

Тъмнорозовата миди рокля с отпечатани букви се отличава с дизайн и качество на материала. Тя е с раирано деколте, декоративен принт, 3/4 прозрачни ръкави, завършващи с ластик, еластична талия и закопчаване с връзки, лека, мека материя.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

1 2