Рокля с джобове

Дамите с добър вкус, които не пренебрегват практичната страна, ще се зарадват на хубава рокля с джобове. Ако си мислите, че тези части са предназначени само за спорт и развлекателни дейности, грешите. От пръв поглед ще ви привлекат елегантните модели в прилепнали кройки, в които не липсват джобове, украсени с дизайнерски ципове. Много популярни са продуктите с къси поли, дълги ръкави, роклички и странични украсени джобове в каре. Очите на мъжете ще заблестят, когато видят момиче, облечено в къса раирана рокля с открити рамене и сладки джобове.

В знойните летни дни удобните памучни модели без ръкави в жизнерадостни летни цветове, разбира се, със странични джобове, ще докажат своята стойност. Изберете рокли с джобове за спортни занимания в много цветове, дизайни, ценови диапазони и размери XS – XXXL! Измерете бюста и бедрата и помислете за дължината на полата. Роклите с джобове са не само практични, но и рязко модерни!

Черна лятна рокля големи размери с колан и къс ръкав

Коктейлните рокли са подходящо облекло за всеки сезон, но особено за летните месеци! Едноцветните рокли за ризи са чудесно допълнение към всеки гардероб, особено ако търсите нещо удобно за носене, като същевременно имате фигура големи размери. Роклята за риза е с яка на риза, отвор отпред, паднали рамене, къси ръкави, шев на раменете, централно плисе на гърба, широк подвижен колан с връзки и два плисирани джоба.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Лека лятна рокля за плюс размер

Уморени ли сте да се давите в летните горещини, докато се опитвате да изглеждате модерно? Леката лятна рокля плюс размер в стил риза предлага решението! Тази рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил, което я прави съществена част от всеки летен гардероб. Яката на ризата и разкрояването отпред добавят нотка елегантност, докато падналите рамене и късите ръкави с прегъната яка ви държат хладно и спокойно.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Черен суитчър с качулка и джобове

Освободете модния си дух с тази черна качулка и минижуп в едно. Дрехата EASY е мега стилна дреха, която не бива да липсва в гардероба на всяка жена, която цени комфорта и удобството. Тя може да се похвали с oversize кройка, която гарантира, че моментално ще се превърне в любима – веднъж облечете ли я, няма да искате да сте без нея! Това, което отличава този модел, са оригиналните ръкави с характерни шевове и качулката, които придават на роклята остро, модерно усещане.

Цена към момента на прегледа: 72,79 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Розов дамски суитчър с качулка Tommy Hilfiger

Тази рокля с потник има красив розов оттенък, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Роклята има и надпис върху нея, който веднага ви дава да разберете с каква марка си имате работа. Що се отнася до кройката, тази рокля е с права кройка, която ласкае фигурата ви, без да е прекалено тясна или стягаща.

Цена към момента на прегледа: 206 лв

Бяла рокля с риза и колан Reserved

Но, добре, няма как да не сте стилни с бяла рокля с риза и колан Reserved! Всичко това е много шик, нали? Класическа яка, къси ръкави с навити маншети, два предни джоба – и да не забравяме мини дължината. Защото нищо не казва “Аз съм наистина модерен”. А детайлите! Изработката! Коланът! О, коланът! Той не е просто обикновен аксесоар, не. Той е запазен! Той е върховният символ на статус и лукс. Знаете ли какво казват: “По колана можеш да разбереш много за един мъж.” И как го казват?

Цена към момента на прегледа: 81 лв

Лятна рокля в модерна кройка от висококачествен материал

Когато избирате рокля за лятото, е необходимо да вземете предвид не само самата кройка, но и материала. Особено в горещите дни правилният избор е повече от ценен. Вземете си страхотна дреха с вечна кройка, която буквално се отличава с качеството на материала.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска рокля от деним с 3/4 ръкав

Денимът е един от основните елементи на модата. Всяка година тя се завръща в различни варианти и вариации, така че е не само вечна, но и все още недокосната. Като тази дънкова рокля с три четвърти ръкави и дължина до средата на бедрото. Той е идеален за ежедневно носене с маратонки, джапанки или ниски ботуши. Можете да ги носите и през есента, и през лятото. От вас зависи с какво ще ги комбинирате. Роклята е с вталена кройка и яка с метално копче на деколтето. Копчетата могат да се оставят отворени по небрежен начин или да се закопчават елегантно до врата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дамска рокля без ръкави в един цвят с колан и цип

Искате ли да обогатите гардероба си с интересен елемент? Искате ли рокля с атрактивна кройка? Предпочитате ли модерни, непреходни и определено не скучни модели? Разчитате ли на изпитаните черни продукти? Тогава тази елегантна рокля ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Памучна рокля на райета с къси ръкави и джобове

Памучната рокля на райета е изключително удобна и приляга на фигурата. Тя има кръгло деколте, къси ръкави и шнур на талията. Разполага с практични странични джобове.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Къса рокля във вид на батик с дълги ръкави и качулка

Спортната рокля с качулка 322-1 Numoco е със свободна кройка. Дължина на полата до коляното. Роклята е с дълги ръкави, завършващи с маншет.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Бежова рокля с открити рамене и детайли с леопардов принт

Искате ли да разширите гардероба си с атрактивна дреха? Избирате ли рокля, която привлича погледа от пръв поглед и определено не е безвкусна? Харесвате ли качествените и вечни модели? Тогава вярвайте, че тази рокля определено няма да ви разочарова в това отношение.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамска рокля в модерен десен на точки с колан

Привличате ли модни, но удобни модели? Предпочитате ли практични и вечни модели в гардероба си? Търсите ли интересни рокли, с които ще блестите дори след няколко години и никога няма да ви омръзнат? Тогава те са очевидният избор за вас. Ефективен модел, който ще съживи гардероба ви и ще освежи облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Памучна едноцветна рокля в удобна и непреходна кройка

Дамската едноцветна рокля в спортна кройка 189-10 Numoco е модерна, неподвластна на времето, удобна. Това се постига благодарение на висококачествения памучен материал. Роклята е с кръгло деколте, 2 удобни странични джоба и шнур на талията.

Цена към момента на прегледа: 82 лв

Едноцветна рокля с къс ръкав и дължина до коляното

Коя рокля ще оцени всеки в гардероба си? Кой модел е удобен по отношение на кройката и материала? За коя част от роклята ще се радвате след няколко години? Това е рокля тип слип в едноцветен цвят. Подходящ е за всички. Тук дори в няколко модни цветови варианта. Кой цвят ще изберете? Роклята тип слип Sahara с модерна и непреходна кройка е задължителна. Роклята тип “слип” е безсмъртна. Те никога няма да излязат от мода. Никога не остарява.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамска тъмносиня памучна рокля с дълги ръкави

Пресмятате ли удобни и секси неща? Предпочитате ли удобни и елегантни модели, които подчертават сексапила ви? Предпочитате ли непреходни дрехи с универсално предназначение? Тогава тази рокля не може да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Десенирана рокля NUMOCO с 3/4 ръкави и декоративен колан

Никога не можете да имате достатъчно красиви елементи в гардероба си. Искате рокля с интересен дизайн? Искате ли да си купите рокля, с която да отидете на работа сутринта и да завършите деня с нея, като отидете на кино или на парти? Накратко, рокля “от ден до вечер”?

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Модерна дамска рокля със свободна кройка и V-образно деколте

Роклята с джобове в удобна кройка е много удобна и приятна през целия ден. Те са изработени от висококачествен и лек материал. Те са с по-тесни презрамки и V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 15,49 лв

1 2