Рокля с дантела на гърба

Липсват ли ви романтични и изискани дрехи в гардероба? Вземете си рокля с дантелен гръб. Ще бъдеш привлекателна за окото и мъжете ще се борят за теб. Ако смятате, че дантелените гърбове са твърде кокетни, грешите. В края на краищата те са често срещана украса в сватбените рокли. Не сте достатъчно смели? Купете си рокля с по-плътна дантела на гърба.

Роклите с дантелени гърбове могат да бъдат в различни цветове, кройки и дизайн. Класиката включва черния модел с дантелени ръкави, подгъва на полата и, разбира се, гърба. Този модел ще подхожда на зрели жени, но и на тийнейджърки. Чудесен съвет е къса рокля с дантелен гръб без ръкави, която има и дантелено деколте. Този елегантен модел е идеален за абитуриентски балове и сватби. Смелите жени могат да носят рокля, която не покрива всички места. Голият гръб в комбинация с нежната дантела е спиращ дъха!

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв