Рокля с геометричен модел

Геометричните модели не просто излизат от мода. Те са на върха вече няколко сезона, а модните дизайнери предлагат нови идеи всяка година. Ако си вземете рокля с геометричен десен, можете да сте сигурни, че тя ще бъде все така IN като тази година. Предлагаме качествени рокли в популярни дамски кройки, украсени с оригинални и семпли геометрични модели.

Всяка жена може да бъде красива, когато облече рокля, която я кара да блести. Не стойте в ъгъла, а заложете на елегантни и оригинални модели, които ще ви харесат. Моделите определено са част от гардероба ни. Те отвличат вниманието от някои недостатъци на тялото и най-вече изглеждат страхотно върху нас!

Дамска спортна лятна рокля Desigual

Спортната лятна дамска рокля на Desigual е стилен и удобен избор за всяка модерна дама. Наличен в черен цвят с принтиран десен, моделът Lea е с правилна кройка и закопчаване с цип за лесно носене. Деколтето е кръгло, а презрамките осигуряват сигурно и удобно прилягане. Тази рокля е идеална за тези, които търсят къс, кокетен летен вариант, който лесно може да премине от дневно носене към спорт.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв