Рокля с волан

Искате ли да изглеждате като малко момиченце и да се чувствате като такова? Изберете рокля с волани, която изглежда невероятно сладка и романтична. Така нареченият пеплум все още е IN. Под пеплум можем да си представим рокля с волани около талията. Това не е нов стил, той е популярен през 80-те години на миналия век и се връща на мода през определени интервали от време. Въпреки това воланите по роклите могат да бъдат разположени и в други части, като деколтето или раменете.

Възможностите за използването им са наистина безкрайни. Където и да ги носите, винаги ще бъдете красиви и незабравими. Зарадвайте се с рокля с волани, която можете да носите навсякъде – в компанията, на работа или на среща с приятели.

Светлолилав шифон с колан официална рокля за сватба

Когато носите светлолилава официална рокля от шифон с колан на сватбата, ще се почувствате сякаш току-що сте слезли от модния подиум, въпреки че единственият подиум, на който вероятно сте стъпили, е този на летището. Това не е обикновена рокля. Не, госпожо! Това е рокля 455-3 Cornelia Numoco с шифонени ревери и е готова да промени статута ви на сватбен гост от “стенобойка” на “красавица на бала”.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Розова спортна рокля с качулка и подгъв от къдрици

Розовата качулка с волани е перфектната част от спортно-ежедневното ви облекло. Роклята е с дълги ръкави и завършва с накъдрен подгъв. Роклята с къса дължина предлага комфорт благодарение на свободната си кройка.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Дълга рокля на къдрици с модерен и атрактивен принт

Изрязано деколте, бляскави детайли, жабчета, дълбоки прорези – тази рокля с волани е просто страхотна! V-образно деколте “V” подчертано с къдричка. Кройка без ръкави с изрязани ръкави. Задната част е с жабка за допълнителен комфорт. Еластична талия. Дълбоки странични прорези. Разкроена кройка на полата. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Елегантна рокля, изработена от приятен ефирен материал с волани

Има творби, които ще ви пленят от пръв поглед и вие ще бъдете в тях. Тази прекрасна рокля определено е една от тях. Ако харесвате непреходните модели, които ви карат да блестите на работното място и в обществото, тази рокля е за вас. Мини роклята е изработена от висококачествен, ефирен и удобен материал. Комфортът се повишава от удобната кройка. Късата дължина го прави едновременно секси.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Рокля Babydoll с квадратно деколте, украсено с волан

Всяко момиче и жена ще се радва да се сдобие с хубава дреха за гардероба си, която благодарение на качеството и удобната кройка няма да е твърде гореща в гардероба, защото може да се носи почти по всеки повод. И още повече, когато такъв шикозен модел все още заслепява с много достъпна цена. Ето една за всички. Модерен, уникален. Тя ще зарадва вас и портфейла ви. Време е да си доставите удоволствие.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Модерна рокля в неутрален кремав цвят с дълги ръкави и волан

Обичате ли роклите и не искате да се откажете от този чисто женски елемент дори в студените дни или през зимния сезон? Искате ли да се сдобиете с рокля с атрактивна кройка, без да се налага да се отказвате от удобството? Харесвате ли семплите модели, които същевременно са оригинални?

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Дамска къса рокля Koucla в атрактивна оригинална кройка

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Любимата ви рокля Koucla принадлежи на жените!

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Тъмнорозова дамска рокля с щампа с миди дължина

Тъмнорозовата миди рокля с отпечатани букви се отличава с дизайн и качество на материала. Тя е с раирано деколте, декоративен принт, 3/4 прозрачни ръкави, завършващи с ластик, еластична талия и закопчаване с връзки, лека, мека материя.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Флорална рокля с удобна миди дължина и дълги ръкави

Женската ласкава рокля на цветя с удобна миди дължина е модерна, непреходна и изключително удобна. Тя е с дълги ръкави и подгъв с къдрички. Освен това завършва с подгъв от къдрички. Отпред има V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Елегантна рокля с дълги ръкави и волани в модерно бордо

Искате ли елегантен модел на рокля, който да ви кара да се чувствате секси, привлекателна и уверена едновременно? Харесвате ли вечните модели, на които винаги можете да разчитате? Тогава тази изящна кадифена рокля трябва да присъства в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Едноцветна памучна рокля с волан и 3/4 ръкави

Основната памучна рокля с волан и 3/4 ръкав е модерна, непреходна и удобна. Те няма да излязат от мода. Тя е удобна за тялото. Те са многофункционални. Има кръгло деколте. Ефектът се подсилва от привлекателната къса дължина.

Цена към момента на прегледа: 13,49 лв