Рокля с висока яка

Ако ви е омръзнало от скучни панталони, заложете на рокля! Не е задължително роклите да се носят само през лятото. Всъщност има кройки и материали, които са подходящи и за хладните есенни дни. Идеалният избор за вас е роклята с тюркоаз. За студените дни е подходяща трикотажна рокля от приятен материал, която ще ви държи топло, а не студено.

Можете да избирате между къси и по-дълги рокли, с ръкави или без ръкави, които са подходящи за напластяване върху всяка горна част. С широка гама от цветове, кройки и дизайни няма да знаете кой да изберете първо. Роклите са подходящи за всички типове тяло, за стройни дами, за пълни дами, за високи и за ниски. Можете да ги носите на работа, на събития или в свободното си време със семейството или приятелите.

Сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и волан

Насладете се на тази сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и ролка! Тази подчертаваща фигурата красота е най-доброто нещо, което можете да имате в есенния си гардероб! Тя не е просто рокля, а модно изявление. Силуетът, който създават, не е нищо друго освен ласкателен, обгръщайки фигурата ви на всички правилни места, като същевременно осигурява комфорта на любимия ви пуловер.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Модерна дамска мини рокля с тюрлюгювеч и дълги ръкави

Роклята SINSAY в модерно и прилично синьо е стилна, непреходна и удобна. Благодарение на памучната матрица те са приятни за тялото. Те ще подчертаят сексапилния ви силует. Роклята е с деколте и дълги ръкави.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Зимна луксозна рокля от топла материя с миди дължина и ролка

Обичате ли очарованието на роклите като чисто женски елемент и не искате да се откажете от тях дори през зимата? Искате ли да сте стилни дори през зимата? Липсва ли ви в гардероба атрактивен и в същото време удобен модел рокля за есенно-зимния сезон? Тогава със сигурност ще бъдете привлечени от този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Удобна черна рокля с дълъг ръкав и джоб тип кенгуру

Предпочитате ли спортно-ежедневния стил? Предпочитате ли вечната мода? Обичате ли черното? Предпочитате ли удобни дрехи? Тогава вярвайте, че тази рокля определено не е за изпускане в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 106,24 лв