Рокля от шифон

Знаете ли, че ефирният шифон е най-подходящият материал за летни рокли? Така че, ако все още избирате подходящия модел, изберете красива и ефирна рокля от шифон. В сравнение с други, той има много предимства, луксозен е, удобен и красиво прохладен. Освен това изглежда изключително женствено и съблазнително. Тя е тънка, почти прозрачна, гладка и мека. Роклите от шифон са идеални за лятото и ще ви служат чудесно в продължение на няколко сезона. Всъщност шифонът е много издръжлив и при правилна грижа изглежда много красиво дори след няколко години.

Затова, когато избирате лятна рокля, се уверете, че е достатъчно удобна и не ви прегрява. Изберете една рокля от шифон, която ще оцените за работа, за почивка или просто за излизане в града. Тя е прекрасна, ще ви накара да се чувствате максимално удобно и ще ви стои добре. И това е достатъчна причина, не мислите ли?

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Дълга рокля с щампи и накъдрен подгъв

С по-широка кройка и докосване на метални нишки тази дълга рокля с щампи ще се превърне в бижу в женския гардероб. Кръгло деколте с изрязано деколте и закопчалка с копчета. Дълги ръкави на блузата. Еластични маншети. Еластична талия. Широк волан в подгъва. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Тъмнорозова дамска рокля с щампа с миди дължина

Тъмнорозовата миди рокля с отпечатани букви се отличава с дизайн и качество на материала. Тя е с раирано деколте, декоративен принт, 3/4 прозрачни ръкави, завършващи с ластик, еластична талия и закопчаване с връзки, лека, мека материя.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Флорална рокля с къса дължина и прорези за ръце

Дамската рокля AWAMA с модерен и непреходен флорален принт ще ви очарова от пръв поглед. Роклята с изискана кройка е изработена от висококачествена, приятна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 91,19 лв

Дълга рокля без ръкави, украсена с дантела в горната част

Розовата дантелена рокля Bentley ще ви очарова от пръв поглед. Тази дълга рокля е подходяща за всяко светско или важно събитие.

Цена към момента на прегледа: 271 лв

Женска секси рокля с копчета отпред

Прекрасен модел за уверени дами. Придава привлекателност, чувственост. Бъдете себе си, секси, уникални. С тази рокля ще заслепявате и ще блестите навсякъде в компанията. Дамската рокля в класическо черно с оригинална кройка е чувствена част от гардероба ви. Благодарение на него ще сътворите безупречен тоалет. Добавете чар с избора си на обувки.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Флорална рокля Guess с дълги ръкави

Роклята Tamara на известната марка Guess ще ви впечатли от пръв поглед. Той е модерен, непреходен и удобен. Благодарение на кройката, материала и модела. Дългата дамска рокля с флорален десен е с дълги ръкави, деколте и ефектно плисиране на талията.

Цена към момента на прегледа: 348 лв

Шифонена рокля в къса секси дължина с еластични маншети

Облекло, което не само прави жената жена, но и осигурява редица предимства. Тук има удобен, но секси модел. Роклята впечатлява с кройката и цвета си. Това ще бъде само най-добрата услуга не само за обществото. Тя ще озари тоалета и деня ви. Роклята от шифон ще ви заслепи от пръв поглед, както и вие в нея. Те са сигурен залог. Гаранция за успех и максимално удовлетворение. Удобни, но секси.

Цена към момента на прегледа: 72 лв