Рокля на точки

Точките са ретро, романтични и най-важното – невероятно стилни и IN. Те са просто един от вечнозелените видове на днешния ден и това е добре. Повечето жени не могат да им се наситят. Но внимавайте! Не прекалявайте с точките, за да не бъдат те навсякъде. Ако изберете рокля на точки, запазете останалите аксесоари семпли. Що се отнася до цветовете, не се притеснявайте да се развихрите. Трезвият черно-бял вариант може да бъде заменен с цветове, които ще оцените особено през лятото.

Внимавайте с размера на точките, които трябва да са точно толкова, колкото е необходимо, и най-важното – да са съобразени с вашата фигура и стил. Важно е да бъдете себе си и да се чувствате най-добре във всяко облекло. Вдъхновете се от нашата гама.

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Елегантна рокля в пастелно розово с копринена подплата

Придайте на лятото си повече красота. Подарете си качествена дреха, която ще направи лятото ви комфортно. Модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще направи добра компания в обществото, но и е чудесно облекло за градинско парти, семейно тържество. Една рокля, на която наистина не можете да откажете. Тази рокля в красива кройка и цветен нюанс на розовото ще Ви заплени и можете да разчитате на този модел да Ви заслепи и да заблести.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Дамска рокля в модерен десен на точки с колан

Привличате ли модни, но удобни модели? Предпочитате ли практични и вечни модели в гардероба си? Търсите ли интересни рокли, с които ще блестите дори след няколко години и никога няма да ви омръзнат? Тогава те са очевидният избор за вас. Ефективен модел, който ще съживи гардероба ви и ще освежи облеклото ви.

Цена към момента на прегледа: 64,59 лв

Стилна рокля Numoco с впечатляваща кройка и вечен модел

Дамската рокля Numoco с атрактивен и непреходен десен на точки в синьо и бяло е модерна, непреходна и удобна. Той е с 3/4 ръкав. Те имат практични джобове. Талията е с шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 59,99 лв