Рокля на райета

Райетата са един от най-популярните мотиви върху роклите, тъй като са пищни и определено не са скучни! Студеният сезон може да се освежи с плетена раирана рокля с къс ръкав. Изключително широкото кръгло деколте, реглановите шевове и изтъняващите ленти на талията подчертават женствения силует. За ежедневното носене е подходяща роклята на райета в семпла кройка с ръкави ¾. Веднага ще забележите сиво-бялата шарка. Деликатният модел може да бъде допълнен с по-изящни бижута и аксесоари.

По-младите момичета ще бъдат привлечени от модела, изработен от трикотажен плат и черно-бяло райе, в който преобладава ролетка. Тя се съчетава идеално с по-високи ботуши. Спортната рокля за свободното време с вратовръзка на талията ще ви очарова с красивата си изработка. Мини роклята на весели райета изглежда чудесно и с болеро. Роклите на райета могат да бъдат хоризонтални или вертикални, като дори можете да си купите рокля на райета и едноцветна пола или обратното. Модните дизайнери имат свободни ръце и могат буквално да правят чудеса. Само не забравяйте извивките си. Накарайте модела да ви ласкае!

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Дълга синя рокля риза Tommy Hilfiger

Удивително облекло, което улавя същността на комфорта и устойчивостта! Тази красива рокля е проектирана с шарка на райета в синьо и бяло, което ѝ придава елегантен и същевременно небрежен вид. Кройката на роклята е проектирана като рокля с риза, което я прави идеална за всеки повод, а дългата дължина придава блясък на роклята.

Цена към момента на прегледа: 300 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Памучна рокля на райета с къси ръкави и джобове

Памучната рокля на райета е изключително удобна и приляга на фигурата. Тя има кръгло деколте, къси ръкави и шнур на талията. Разполага с практични странични джобове.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв