Рокля за театър

Търсите елегантна рокля за театъра? Но не знаете каква кройка и цвят да изберете, за да запазите женствеността си, но да не изглеждате кокетно? Следващите съвети със сигурност ще ви бъдат полезни. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора на рокля за театър, е нейната дължина. За да се спазят социалните норми, роклята трябва да стига под коляното, а чорапите трябва да са част от облеклото, но прозрачни. Но, разбира се, това зависи от вида на мястото, което ще посетите, и от характера на официалното събитие.

Изборът на облекло може да се различава, например при посещение на театрално представление в Националния театър и при избор на облекло за друг тип място. Във всеки случай няма да сбъркате с известната малка черна или тъмносиня рокля, допълнена с фини бижута. Запазете дългата официална рокля за най-тържествените премиери и поводи.

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Розова бохо официална рокля с широка плисирана пола

Ако искате да направите фурор на следващото си официално събитие, вижте тази зашеметяваща розова вечерна рокля в бохо стил с широка плисирана пола. Тази великолепна рокля от рубинен шифон е перфектната комбинация от елегантност и капризност, с меко кръстосано деколте и дълги ръкави, които ще добавят нотка помпозност, като същевременно ще ви позволят да покажете женствената си страна. Широката плисирана пола е ласкателна и удобна, което ви позволява да танцувате със стил през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 155 лв

Oфициална отслабване рокля големи размери

Ако сте с размер плюс и търсите зашеметяваща вечерна рокля, не търсете повече от тази модерна тъмносиня рокля. Със своя едноцветен цвят и акценти от кристали тази рокля със сигурност ще завърти главите ви. Не се страхувайте от прозрачността – тази рокля е напълно непрозрачна. Късите ръкави и реглан ръкавите осигуряват удобно прилягане, а обточването допринася за елегантността на роклята.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Дамска вечерна рокля без ръкави с дантела

Дамската официална рокля NUMOCO 321 е без ръкави. Горната част е от дантела, а закопчаването е с цип. Долната част се състои от пола с волани. Роклята е с V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 82,44 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Модерна рокля в удобна кройка с вечен флорален десен

Обичате ли роклите и искате ли да разширите гардероба си с интересен модел? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел, който да скрие и всички малки недостатъци? Харесвате ли вечната мода? Тогава тази рокля е ваша.

Цена към момента на прегледа: 96 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Луксозна дамска рокля над коляното с флорален десен

Женската рокля Lanti Suk153 ще ви очарова от пръв поглед. Роклята е изработена в неподвластен на времето модел и е сигурен залог. Флоралната рокля с дължина над коляното и интегрирана талия с шнур е прекрасна част от гардероба ви. Изработена е от удобна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 110,39 лв

Модерна рокля без ръкави с впечатляващ модел и удобна кройка

Модерна рокля с красив десен и удобна кройка ще бъде оценена от всички в гардероба ви. Подходящ е за много поводи. Той предлага комфорт. Атрактивният модел рокля без ръкави е с V-образно деколте и ефектна кройка в областта на талията.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

1 2 3