Рокля за причастие

Водите ли дъщеря си на уроци по танци? Нямате ли идея каква рокля да вземете за венеца? Заложете на модели с дължина до пода, може би в стил “принцеса”. Само тогава ще бъдете напълно съвършени. Роклята за венец трябва да е с дължина до земята. Ако не искате богата пола с къдрици, каквато носят принцесите, изберете по-прости модели. Всеки път, когато отивате на подобно събитие, трябва да изберете модел с дължина до пода. Помислете и за това, че ще танцувате в роклята. Така нареченият разрез на тортата или твърде тясното парче няма да ви спасят, а напротив – ще ви потопят.

Роклята с ветрило с плавна пола или разрез е голям хит. Можете да изберете рокля с украсена горна част. Определено не купувайте модел с каишка или без каишка. Можете ли да си представите да танцувате в него? В часовете по танци преобладава бялото, но също и розовото. Винаги дръжте косата си на кок! Обувките трябва да са удобни, но с токчета. В момента са плътни, черни, но също така сребърни и златни.

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Бохо рокля за кума с водопадното деколте

Тази прекрасна булчинска рокля Micada е чудесен избор. Благодарение на монохромния си цвят тя е едновременно елегантна и сдържана. Това, което наистина отличава тази рокля обаче, е зашеметяващото й водопадното деколте. Изрязаните части и набраздените плисета по корсажа само допринасят за уникалния ѝ и привличащ вниманието вид. Шевният подгъв и полата придават на роклята пълен, плавен силует, който със сигурност ще накара вашите шаферки да се почувстват така, сякаш се носят във въздуха. И въпреки че е абитуриентска рокля, леката материя означава, че те няма да се чувстват натежали или неудобно през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 112 лв

Розова бохо официална рокля с широка плисирана пола

Ако искате да направите фурор на следващото си официално събитие, вижте тази зашеметяваща розова вечерна рокля в бохо стил с широка плисирана пола. Тази великолепна рокля от рубинен шифон е перфектната комбинация от елегантност и капризност, с меко кръстосано деколте и дълги ръкави, които ще добавят нотка помпозност, като същевременно ще ви позволят да покажете женствената си страна. Широката плисирана пола е ласкателна и удобна, което ви позволява да танцувате със стил през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 155 лв