Рокля за покриване на корема

Винаги сте обичали да носите рокли, но напоследък предпочитате да ги избягвате, защото сте качили малко килограми? Но може би не знаете, че има рокли, които покриват корема и други проблемни зони. И въпреки че това означава да се откажете от плътно прилепналите модели, повярвайте ми, можете да намерите други прилични рокли, които ще ви поддържат секси.

Една такава изискана дреха е рокля с по-свободна или права кройка, която ще прикрие не само по-големия корем, но и по-широките бедра. Ласкателна е и роклята в трапецовиден стил, чийто чар се крие в постепенно разширяващата се пола. Асиметричните рокли също са подходящи за прикриване на талията, тъй като се отличават с каскадно падаща долна част. Тези индивидуални стилове рокли най-често се срещат с дължина до коляното, така че да се запази женствената ви страна. За по-съблазнителен външен вид носете обувки с висок ток – с тях няма да сбъркате.

Черна лятна рокля големи размери с колан и къс ръкав

Коктейлните рокли са подходящо облекло за всеки сезон, но особено за летните месеци! Едноцветните рокли за ризи са чудесно допълнение към всеки гардероб, особено ако търсите нещо удобно за носене, като същевременно имате фигура големи размери. Роклята за риза е с яка на риза, отвор отпред, паднали рамене, къси ръкави, шев на раменете, централно плисе на гърба, широк подвижен колан с връзки и два плисирани джоба.

Цена към момента на прегледа: 102 лв

Елегантна сватбена рокля за майчинство в бяла дантела

Съвършена комбинация от елегантност и изтънченост, тази бяла дантелена сватбена рокля за бременни е еквивалент на супергероиня в света на булчинската мода. Това не е просто рокля. Тя е изявление, което крещи “Да, аз съм бременна и да, все още изглеждам страхотно!”. Естественото бяло, чисто и сияйно като любовта ви към нероденото дете, допълва масивния модел с деликатността на лебед върху спокойно езеро.

Цена към момента на прегледа: 163 лв

Евтини флорални жени лятото макси рокля за плюс размер

Погледнете, любители на модата! Идеалната лятна рокля е тук. Тази евтина флорална дамска лятна макси рокля е задължителна за жените с размер плюс, които искат да се чувстват уверени и стилни. Зашеметяващата цветова комбинация от бежово и кафяво ще добави специален щрих към всеки тоалет, а семплата кройка ще подчертае извивките на правилните места. Тази рокля е създадена специално за жени с размер plus и им приляга като ръкавица.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Дълга свободна лятна рокля големи размери с флорален принт

Искате прекрасна лятна рокля, която да оформя извивките ви? Разгледайте тази невероятна дълга свободна рокля за жени плюс размер с красив флорален принт. Тази рокля е изработена от двоен воал и осигурява точното количество покритие, без да е прекалено тежка или гореща.

Цена към момента на прегледа: 113 лв

Дълга бяла романтична лятна макси рокля

Открийте красотата на този сезон в зашеметяваща дълга бяла романтична лятна рокля, създадена специално за размер плюс. Романтичната дълга рокля е с регулируемо деколте, вкусно украсено с широки еластични волани и деликатно макраме, което осигурява не само комфорт, но и нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Къса лятна дънкова рокля с дълги ръкави

Лятото е зад ъгъла и е време да обновите гардероба си с най-новите летни модни тенденции. Ако търсите шикозно и удобно облекло, никога няма да сбъркате с къса лятна дънкова рокля с дълъг ръкав. Проектирана в по-свободна кройка, тази рокля е създадена за горещите летни дни. Материята е с високо съдържание на памук, което я прави дишаща и мека на допир.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Червено лято майчинство официална рокля за сватба Envie de Fraise

Ако сте бременна и се подготвяте за лятна сватба, може да ви се струва, че модните ви възможности са ограничени. Но не се страхувайте, защото червената лятна рокля за бременни на Envie de Fraise е тук, за да спаси положението (и тоалета ви). Изработена от вискоза, тази едноцветна рокля има V-образно деколте, което не е твърде дълбоко, така че не е нужно да се притеснявате за случайни неизправности в гардероба. А и нека бъдем честни, последното нещо, което искате, е да откраднете гърма на булката и да покажете твърде много кожа.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Розов дамски суитчър с качулка Tommy Hilfiger

Тази рокля с потник има красив розов оттенък, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Роклята има и надпис върху нея, който веднага ви дава да разберете с каква марка си имате работа. Що се отнася до кройката, тази рокля е с права кройка, която ласкае фигурата ви, без да е прекалено тясна или стягаща.

Цена към момента на прегледа: 206 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Удобни и дишащи майчинство ленена рокля

Бременността е прекрасно преживяване, но носи със себе си и много предизвикателства. Тъй като тялото ви се променя, намирането на удобно и стилно облекло става приоритет. Именно тук се появяват ленените рокли за бременни. Тези рокли са създадени с мисъл за бъдещите майки, като гарантират, че винаги ще изглеждате и ще се чувствате по най-добрия начин. Една от отличителните черти на ленените рокли за бременни е квадратното им деколте отпред и отзад. Този дизайн не само придава елегантност, но и позволява проветряване, което го прави идеален за по-топлото време.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Евтини летни черни рокля риза голям размер

Лятото е тук и е време да обновите гардероба си със стилни и достъпни елементи. Ако сте жена с размер плюс, намирането на перфектната рокля, която е удобна и ласкателна, може да бъде предизвикателство. За щастие черните рокли с риза са вечна класика, която никога не излиза от мода. С класическа яка, закопчаване с копчета и къси ръкави тази рокля е идеалното допълнение към летния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 44,90 лв

Oфициална отслабване рокля големи размери

Ако сте с размер плюс и търсите зашеметяваща вечерна рокля, не търсете повече от тази модерна тъмносиня рокля. Със своя едноцветен цвят и акценти от кристали тази рокля със сигурност ще завърти главите ви. Не се страхувайте от прозрачността – тази рокля е напълно непрозрачна. Късите ръкави и реглан ръкавите осигуряват удобно прилягане, а обточването допринася за елегантността на роклята.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Рокля с вечен кариран десен, завършващ с волан

Те са чисто женски елемент. Те могат да добавят увереност. Дрехи, с които всяка жена е привлекателна за мъжете и се чувства по-добре. Предимството е, че благодарение на този практичен модел бързо създавате перфектното облекло. Рокля, която е подходяща за работа и компания. Ценна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 16,64 лв

Светлолилава рокля в романтична кройка с десен на точки

Най-малко един качествен модел рокля не бива да липсва в гардероба на никоя жена. Накратко, качество, което никога не излиза от мода. Тук ще намерите красиви модерни рокли, които са любов от пръв поглед. Те са безсмъртни, както благодарение на качествения материал, така и на кройката. Роклята с модерна и удобна миди дължина е задължителна.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Бежова флорална мини рокля със съблазнително деколте

Привличате ли се по изискани елементи, които същевременно са удобни? Предпочитате ли модели, които определено не са безвкусни? Искате ли да разширите гардероба си с шикозен модел, който никога не излиза от мода и ви кара да блестите и заслепявате всеки път?

Цена към момента на прегледа: 75 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

1 2 3