Рокля за носене без сутиен

Бихте ли искали да опитате как роклята приляга за носене без сутиен? Елегантният вечерен модел за носене без сутиен ще привлече жадните погледи на мъжете от голямо разстояние. Асиметричният дизайн на полата и деколтето ще ви превърне в богиня. Тази изискана мини рокля с кръгло деколте, широки презрамки и деликатно открит гръб може да се справи без сутиен. Тази рокля без сутиен ще ви спечели най-вече през лятото, когато температурата се покачва до 40-те!

Разбира се, това зависи от гърдите ви, но повечето модели имат пришит сутиен или корсет. По-малките, твърди гърди не се нуждаят от никаква опора. По-големите гърди могат да бъдат скрити в модел корсет. За абитуриентски бал или за компания ще ви хареса хубав модел с пришит сутиен. Деколтето и подгъвът са украсени с дантела. Свободната плетена зимна рокля за гамаши в графитен цвят е без ръкави, но се закопчава около врата. По-смелите дами могат да ги носят без горнище.

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Свободна дамска рокля Puma в удобна кройка

Привличате ли се или предпочитате спортната мода? Искате ли да обогатите гардероба си с практичен модел рокля за свободното време? Предпочитате ли качествени изделия? Тогава ще бъдете възхитени, гардеробът ви ще се оживи, а тоалетът ви ще бъде освежен от тази красива рокля. Те са сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Секси рокля на Koucla в изискана кройка и черно-бяла комбинация

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Роклята на любимата ви марка Koucla принадлежи на жените! Тази дамска рокля с изисканата си кройка и качествен материал със сигурност ще ви убеди в това.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Модерна дамска макси рокля в бежово с тънки презрамки

Бежовата макси рокля на Синсей е с тесни презрамки. Роклята с удобна и непреходна кройка е изработена от висококачествен и удобен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамска рокля с едно рамо и ефектно драпиране

Дамската рокля с детайли Trendyol привлича погледите от пръв поглед с цвета и кройката си. Оформящата фигурата рокля с едно рамо ще подчертае женствените ви извивки. Тя ще подчертае силуета ви. В същото време има ефективно драпиране.

Цена към момента на прегледа: 33,59 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Черна плажна рокля с кройка на риза, изработена от висококачествен материал

Рокли, без които някои дами, и с право, вече не могат да си представят не само почивка, но и престой навсякъде и по всяко време край водата. Въпреки това, просто облечете бански костюм и можете да се насладите на момента с посетител, да се разходите по плажа, да пийнете нещо. Те също така са ценен елемент за тези, които по някаква причина не се чувстват комфортно в бански костюм, след като излязат от басейна.

Цена към момента на прегледа: 121 лв