Рокля в ретро стил

Завръщане към това, което са носили нашите майки? Защо не! Ретро роклите отново са на мода. Точки, райета, панделки, къдрици, волани… Тези кройки и дизайни са безброй. Подготвили сме ви широка гама от красиви ретро рокли, които се завърнаха на мода в пълния си блясък. Въпреки че модните дизайнери винаги измислят нови и нови кройки и творения, в крайна сметка те обичат да се връщат към това, което вече е било готино. Променят се само материалите. Всичко е възможно най-удобно, комфортно и стилно.

А кой изглежда добре в ретро рокля? Отговорът е прост – всички. Тя е стилна, елегантна, сладка, красива… Можете да я носите на работа, на парти, в града и на екскурзия. Където пожелаете. Важното е какви аксесоари ще изберете. Винаги се опитвайте да ги комбинирате, така че резултатът да не изглежда прекалено крещящ и претрупан. Но вие ще се справите с това. Почерпете вдъхновение от нашата гама.

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Дамска рокля от деним с 3/4 ръкав

Денимът е един от основните елементи на модата. Всяка година тя се завръща в различни варианти и вариации, така че е не само вечна, но и все още недокосната. Като тази дънкова рокля с три четвърти ръкави и дължина до средата на бедрото. Той е идеален за ежедневно носене с маратонки, джапанки или ниски ботуши. Можете да ги носите и през есента, и през лятото. От вас зависи с какво ще ги комбинирате. Роклята е с вталена кройка и яка с метално копче на деколтето. Копчетата могат да се оставят отворени по небрежен начин или да се закопчават елегантно до врата.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Синя ватирана рокля с контрастен черен колан

Рокля, която подхожда на всеки! Награден елемент за вашия гардероб. Благодарение на дизайна и качествения материал, той няма да се умори, няма да излезе от мода, няма да загуби качеството си. Ако ви липсва качествен, непреходен и удобен модел рокля, това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Едноцветна рокля с къс ръкав и дължина до коляното

Коя рокля ще оцени всеки в гардероба си? Кой модел е удобен по отношение на кройката и материала? За коя част от роклята ще се радвате след няколко години? Това е рокля тип слип в едноцветен цвят. Подходящ е за всички. Тук дори в няколко модни цветови варианта. Кой цвят ще изберете? Роклята тип слип Sahara с модерна и непреходна кройка е задължителна. Роклята тип “слип” е безсмъртна. Те никога няма да излязат от мода. Никога не остарява.

Цена към момента на прегледа: 79 лв

Плажен гащеризон в модерно райе, изработен от висококачествен ефирен материал

Искате ли удобна дреха за плажа? Опитайте гащеризона Billie от памук и лен. С нежни райета и деликатна флорална бродерия.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Флорална рокля Guess с дълги ръкави

Роклята Tamara на известната марка Guess ще ви впечатли от пръв поглед. Той е модерен, непреходен и удобен. Благодарение на кройката, материала и модела. Дългата дамска рокля с флорален десен е с дълги ръкави, деколте и ефектно плисиране на талията.

Цена към момента на прегледа: 348 лв