Рокля в етнически стил

За ефирните дами имаме страхотна тенденция в обличането – етно роклята. Спиращите дъха модели, вдъхновени от ориенталския стил, веднага ще ви допаднат. Те могат да бъдат закупени в различни дължини, разфасовки и мотиви. Общото между етно роклите обаче е оригиналността и творческата изработка. Включете в гардероба си свежа и далечно ухаеща етно рокля. С нея определено ще привлечете вниманието на много мъже. През студения сезон ще изберете по-топъл модел с дълги ръкави и пола над коляното. Черният цвят е отпечатан с тюркоазени и червени орнаменти. Просто наслада за очите.

За по-топлите дни на годината ще оцените дългата до земята рокля етно с V-образно деколте и тънки презрамки или роклята с батикова шарка в контрастно синьо и бяло. Дори младите момичета искат да бъдат харесвани, затова им подарете оригинални и цветни мотиви върху къса лятна рокля от лека материя. Етно роклите не изобилстват от ексцентрични кройки. Той се отличава с удобна кройка, интересни мотиви и магическа красота.

Зимна риза на черни и бели райета

Ах, радостта от зимната мода! Представете си я – зашеметяваща зимна рокля на черни и бели райета, която е олицетворение на елегантност и топлина в едно. Райетата – смели и драматични – са визия, която не може да бъде пренебрегната. Те привличат вниманието и излъчват неповторима дързост, която само черното и бялото могат да демонстрират. Нещо повече, удобството на кройката на риза рокля е несравнимо. Тя е небрежна и същевременно елегантна, което я прави абсолютно задължителна за зимния ви гардероб.

Цена към момента на прегледа: 98 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Рокля в оранжево с паднали рамене, украсена с колан

Роклята с падащи рамене Eco Aware в оранжево привлича погледите от пръв поглед. Модерната рокля с колан е изработена от висококачествен памучен материал. Подходяща е както за официални, така и за ежедневни поводи.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Модерна рокля без ръкави над коляното с кройка на риза

Роклята без ръкави с дължина до коляното е подходяща практика за всеки повод. Тя е с цяла предна платка с копчета, яка на врата и колан. Те са изработени от удобен и висококачествен материал.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Луксозна рокля For Love & Lemons с уникален дизайн

Рокля от колекцията For Love & Lemons. Прилепнал модел, изработен от шарена материя. Луксозната рокля с уникален дизайн е с къси ръкави, завършващи с еластичен подгъв. Роклята се закопчава на гърба с удобен цип.

Цена към момента на прегледа: 731 лв

Красива бежово-черна шарена рокля с удобна макси дължина

Бежовата шарена рокля с дължина макси привлича погледите от пръв поглед. Тя е модерна, непреходна и удобна. Има дълги ръкави, които завършват с оребрен маншет.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Черна къса дамска стилна рокля с права и удобна кройка

Дамска черна рокля с колан в семпла, права, удобна и същевременно уникална кройка. Може да се носи самостоятелно или с колан. Роклята с дължина над коляното е изработена от удобна и лека материя.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Къса рокля във вид на батик с дълги ръкави и качулка

Спортната рокля с качулка 322-1 Numoco е със свободна кройка. Дължина на полата до коляното. Роклята е с дълги ръкави, завършващи с маншет.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Тъмнорозова дамска рокля с щампа с миди дължина

Тъмнорозовата миди рокля с отпечатани букви се отличава с дизайн и качество на материала. Тя е с раирано деколте, декоративен принт, 3/4 прозрачни ръкави, завършващи с ластик, еластична талия и закопчаване с връзки, лека, мека материя.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Елегантна дамска рокля с принт

Искате ли да имате интересен елемент в гардероба си? Търсите ли рокля, която просто ще ви очарова и няма да излезе от мода? Харесвате ли рокли с атрактивна кройка? Искате ли модел, който определено ще ви накара да се чувствате по-добре, по-привлекателни, по-уверени и ще подчертае сексапилните ви извивки?

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Луксозна рокля в обтекаема кройка за официални и ежедневни тоалети

Красива и елегантна рокля 59-9 Numoco е великолепен модел, изработен от еластичен материал. Той е с модерни и удобни три четвърти ръкави. Тя е еластична и има ръбове отстрани, които визуално извайват фигурата.

Цена към момента на прегледа: 85 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Versace Jeans Couture Памучна рокля с къс ръкав

Роклята Versace Jeans Couture в черно ще ви очарова от пръв поглед. Той е с прост, но уникален дизайн. Памучната черна рокля с къса секси дължина е с кръгло деколте и лого на марката отпред. Материалът го прави много удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Едноцветна рокля с дължина до коляното и подвижни презрамки

Най-красивите модели, които карат всеки да се чувства секси, удобно и уверено. Ако все още не сте открили подходящата за вас рокля, която ще ви направи само най-добрата услуга не само през летния сезон, тогава не търсете повече. Защото те са тук. Удобно. Модерно. Безвремие. Накратко, уникална.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамска тъмносиня памучна рокля с дълги ръкави

Пресмятате ли удобни и секси неща? Предпочитате ли удобни и елегантни модели, които подчертават сексапила ви? Предпочитате ли непреходни дрехи с универсално предназначение? Тогава тази рокля не може да липсва в гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 95 лв

Модерна дамска рокля със свободна кройка и V-образно деколте

Роклята с джобове в удобна кройка е много удобна и приятна през целия ден. Те са изработени от висококачествен и лек материал. Те са с по-тесни презрамки и V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 15,49 лв

Елегантна рокля с миди дължина и ръкави тип камбанка

Не разполагате ли с рокля в гардероба си, която може да се използва за почти всеки повод? Харесвате ли интересни, неподвластни на времето модели? Предпочитате ли оригиналността? Все още ли не сте открили рокля, която пленява с уникална кройка и в същото време предлага комфорт? Дами, тогава вярвайте, че искате и просто трябва да имате тази рокля в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 56 лв

Флорална рокля Guess с дълги ръкави

Роклята Tamara на известната марка Guess ще ви впечатли от пръв поглед. Той е модерен, непреходен и удобен. Благодарение на кройката, материала и модела. Дългата дамска рокля с флорален десен е с дълги ръкави, деколте и ефектно плисиране на талията.

Цена към момента на прегледа: 348 лв