Рокля без ръкави

Обичате ли тялото си и не се страхувате да го покажете честно? Станете богиня и се сдобийте с рокля без ръкави! Какво ще кажете за по-свободна коктейлна рокля без ръкави от по-плътен материал, идеална за социални събития? За партита, тържествени вечери и срещи носете спиращия дъха черен модел със смел червен страничен принт. Роклята обгръща всеки силует на фигурата ви и веднага ще ви направи впечатление. Оставете се на екстравагантността и се отдайте на светски фигури с двойни каишки в черно.

Искате ли удобен модел за свободното време? Предпочитате по-свободна кройка в стил суитшърт с шнур на талията! За партита и вечерни излизания роклята с дантела е идеална. Ще се превърнете в секси дракониса за нула време. Дамите ще харесат и дънковата рокля без ръкави с джобове отстрани и закопчаване по цялата дължина. Избирайте, комбинирайте, съчетавайте и се забавлявайте, за да не пропуснете най-добрата част.

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Тъмнозелена дълга бална рокля с едно рамо

В приглушеното, хипнотизиращо сияние на полилеите се появява тъмнозелено видение. Загадъчна и пленителна дама в дълга бална рокля с едно рамо. Цветът, наситено зелен, толкова дълбок, че сякаш поглъща околната светлина, допринася за мистериозното ѝ обаяние. Това не е нюанс, който обикновено се среща на такива грандиозни събития, но тя го носи със самочувствие, което изисква внимание и уважение. Тази рокля не е обикновено творение.

Цена към момента на прегледа: 193 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Евтини дамски коледни рокли без ръкави

Подгответе се за празничната атмосфера с очарователни и евтини дамски коледни рокли без ръкави. Тези къси рокли с вкус са точно това, от което се нуждаете, за да направите модно изявление този празничен сезон, без да се разорявате. Елегантното кръгло деколте придава на роклята изтънчен вид, което я прави идеален тоалет за всяко коледно парти или събиране. Изработена с внимание и прецизност, тази рокля е нещо повече от тоалет; тя е модно изявление, което говори за вашия стил и елегантност. Дизайнът без ръкави я прави универсален избор, който се съчетава добре със сладка жилетка или стилен шал, добавяйки слой топлина през студените зимни вечери.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Синя мини рокля със спагети и водопад на деколтето

Синята мини рокля с презрамки за спагети и деколте с водопад е зашеметяваща дреха, която със сигурност ще ви впечатли. Тази рокля е изработена от гладка и леко прилепнала материя, което я прави не само удобна, но и ласкаеща фигурата. Дължината на мини роклята добавя нотка на закачливост, което я прави идеална за вечер в града или за изискана вечеря.

Цена към момента на прегледа: 49 лв

Дантелена сватбена макси рокля на принцесата

Представете си сватбена рокля, и то не каква да е, а дантелена сватбена рокля тип “принцеса”, специално създадена за жени с размер плюс. Тази рокля не е просто рокля, а изявление, декларация за любов и отдаденост и символ на уникалната женска красота. Това божествено творение е олицетворение на романтиката и се отличава с издължен гръб, който придава допълнителна елегантност и блясък. Безкрайното преплитане на плата създава впечатление за ходещо произведение на изкуството и кара главите да се обръщат в почуда и възхищение.

Цена към момента на прегледа: 90 лв

Евтини летни рокли за сватба Trendyol Evening & Prom Dress

Летните сватби винаги са вълнуващи, но намирането на перфектната рокля може да се окаже предизвикателство. За щастие Trendyol предлага невероятна колекция от евтини летни сватбени рокли. Тези рокли са не само достъпни, но и модерни, което ги прави идеален избор за всяка булка, която иска да направи изявление в големия си ден. Всяка рокля е внимателно проектирана със сложни детайли, които със сигурност ще оставят трайно впечатление.

Цена към момента на прегледа: 71,19 лв

Синя официална рокля с плисирана пола за сватбата на майката

Излизате ли на сватбата на сина или дъщеря си? Чудите се какво да облечете? Представяме ви рокля NUMOCO с плисирана пола. Тази красива синя официална рокля е с кръгло деколте, къси ръкави и пришит цип за удобно прилягане. Плисираната долна част на роклята и прикрепеният колан ѝ придават интересен леко ретро дизайн.

Цена към момента на прегледа: 102,39 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черна кожена рокля с тънки презрамки

Дами и господа, вижте най-шикозната, странна и секси дреха, която може да украси гардероба ви – черната кожена рокля с тънки презрамки. Това не е неделната рокля на баба ви. Без волани, без дантела, само с чиста, неподправена наглост. Това миниатюрно чудо е създадено за жената, която влиза в стаята и кара всички да се питат “Коя е тази” още преди да си поръча първия коктейл. Тесните презрамки са тънки като търпението ви за хората, които не разбират от мода. Те по-скоро шепнат, отколкото крещят: “Да, изглеждам страхотно. Благодаря, че сте забелязали.

Цена към момента на прегледа: 29 лв

Къса червена официална дамска рокля за сватба

Искате идеалната рокля за сватбата на приятелката си? Разгледайте тази къса червена официална рокля с дантелено деколте, широки презрамки и пола с волани. Тази рокля е олицетворение на елегантност и стил и със сигурност ще накара всеки мъж и жена да застане зад вас на сватбата ви.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Къса романтична лятна рокля с подплата

Лятото е тук, а с него и сезонът на флоралните принтове! Ако търсите рокля, която да крещи “романтика” и в същото време да ви държи хладно, тази къса романтична лятна рокля е за вас. С фин флорален принт и едноцветен воал, тя е идеална за всеки повод на открито. Независимо дали ще присъствате на градинско парти, или ще се разхождате по плажа, тази рокля ще накара всички да се обърнат.

Цена към момента на прегледа: 57 лв

Черна лятна спортна рокля Calvin Klein с открит гръб

Черната лятна спортна рокля с открит гръб на Calvin Klein е зашеметяваща дреха, създадена за знойния летен сезон. Роклята се предлага в черен цвят, който е класически и вечен нюанс. Кройката на роклята е без ръкави, което я прави идеална за горещите летни дни. Най-забележителната черта на роклята е откритият гръб, който придава на роклята нотка на изтънченост и лятна закачливост.

Цена към момента на прегледа: 205 лв

Червено лято майчинство официална рокля за сватба Envie de Fraise

Ако сте бременна и се подготвяте за лятна сватба, може да ви се струва, че модните ви възможности са ограничени. Но не се страхувайте, защото червената лятна рокля за бременни на Envie de Fraise е тук, за да спаси положението (и тоалета ви). Изработена от вискоза, тази едноцветна рокля има V-образно деколте, което не е твърде дълбоко, така че не е нужно да се притеснявате за случайни неизправности в гардероба. А и нека бъдем честни, последното нещо, което искате, е да откраднете гърма на булката и да покажете твърде много кожа.

Цена към момента на прегледа: 104,90 лв

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Дълга бордова официална рокля за сватба A-линия

Очарованието на дългата бална рокля в бордо за сватба е неоспоримо. Този изключително търсен нюанс е идеалният избор за госта, който иска да направи запомнящо се влизане, или за шаферката, която иска да допълни темата на тържеството. Богатството на този нюанс се надминава само от вечния дизайн с А-образна линия, който е модна основа за поколенията. А-образната кройка се отличава с тясна, пристегната талия, която постепенно се разширява към подгъва, създавайки елегантен и ласкателен силует.

Цена към момента на прегледа: 115,59 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Неповторима дамска мини рокля в цвят бордо от изкуствена кожа

Дами, съберете се! Хвърлете поглед върху неповторимите дамски мини рокли в бордо от изкуствена кожа, които са тук, за да променят гардероба ви и (нека бъдем честни) целия ви живот. Повярвайте ми, когато казвам, че когато облечете тази красива дамска рокля, ще бъдете олицетворение на думата “unmissable” – забравете за сливането с фона, вие ще бъдете невероятният централен елемент, за който всички ще говорят.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дълга плажна рокля Lidia – летни рокли за морето

Lidia е красива ефирна лятна рокля за плажа. Тя е дълга плажна рокля със свободна кройка, така че е абсолютно удобна, но все пак изглежда елегантно. Изработена е от лека материя, така че няма да ви натежи в горещите слънчеви дни. Плажната рокля е с цялостна кашмирена шарка с цветя, за да ви придаде допълнителна доза стил. Независимо дали сте край басейна, на плажа или просто търсите лятна рокля за морския бряг междувременно, Lidia е перфектният избор.

Цена към момента на прегледа: 92,50 лв

Модерна светлосиня рокля за сватба за гости

Идеалната рокля за сватба като гост е модерната светлосиня рокля VILA. Тази рокля е едноцветна и има кръгло деколте, което осигурява класически и елегантен вид. Роклята има и прозрачни дантелени детайли, които добавят нотка на изтънченост и женственост. Накъсаният подгъв придава на роклята закачлив и кокетен елемент, което я прави идеална за лятна сватба. Закопчаването с цип осигурява удобно и сигурно прилягане, така че лесно да танцувате през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 137,90 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

1 2 3