Рокли с цепки

Още преди няколко години жените се влюбиха в секси роклите с изрязани части. Нищо чудно, че те придават женственост, блясък и привлекателност на моделите. Класическите рокли все още имат подобен стил, но изрязаните части придават на модните артикули съвсем различен облик. Обичате ли да привличате вниманието към себе си? Предпочитайте рокля с изрязани части в черно и къса пола над коляното. По-свободната кройка, закопчаването отпред със златен цип – това са изключителни красиви елементи. За компания носете черна дреха без презрамки и с разрез на гърба в областта на лопатките.

Смелите момичета и жените с прекрасна фигура могат да предпочетат елегантна рокля с многобройни прорези на гърба. Искате ли рокля с прорези под формата на открит гръб, рамене, бедра и корем? Поглезете се с красиви модни прищявки! Трябва да се каже, че тези тенденции са особено подходящи за стройни дами. Откритото тяло трябва да е перфектно, без фиби, определено не искате да го показвате на света! Въпреки това е възможно да носите рокли с изрязани части около врата, на раменете и вложки в долната част на полата.

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Лятна дамска памучна рокля във вечен флотски стил

Синьо-бялата рокля на райета IV е модерна, непреходна и удобна. Лесно се слага върху главата. Тя е с къси ръкави и два предни джоба. Има талия с интегриран шнур за пристягане.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Лятна рокля с флорален принт и дантела на гърба

Как да се насладите на лятото още по-добре? Просто. Закупувайки тази красива рокля, която ще ви зарадва както с дизайн, така и с цена. Време е да се зарадвате и да направите не един летен сезон по-приятен. Дамската рокля с флорален десен на Trendyol е с модерна и непреходна кройка. Той е изработен от удобен, висококачествен и ефирен материал. Благодарение на това той е лесен за носене и осигурява комфорт дори след цял ден носене.

Цена към момента на прегледа: 22,39 лв

Рокля без ръкави в модерно зелено с ефектна кройка

Зарадвайте се, като се сдобиете с красив модел рокля, който ще оцените не само благодарение на модерната му, непреходна кройка, многостранната му употреба, интересния цветен дизайн и много разумната цена. Ще бъдете благодарни за този модел рокля в гардероба си дори след няколко години. Те са гаранция за успех и удовлетворение. Можете да разчитате на тях по всяко време. Те никога не се предават.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Облечена рокля с прорези на раменете в пастелен цвят

Падават ли ви елегантни модели, които са и оригинални? Искате сдържан модел, който впечатлява с изискана кройка? Тогава тази рокля е задължителна част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 115 лв

Дамска къса рокля Koucla в атрактивна оригинална кройка

Обличайте красива дамска рокля и никой няма да ви пропусне. Той красиво ще подчертае женствените ви извивки и ще придаде чувственост. Любимата ви рокля Koucla принадлежи на жените!

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Флорална рокля с къса дължина и прорези за ръце

Дамската рокля AWAMA с модерен и непреходен флорален принт ще ви очарова от пръв поглед. Роклята с изискана кройка е изработена от висококачествена, приятна и ефирна материя.

Цена към момента на прегледа: 91,19 лв

Дълга черна лятна рокля в оригинална изискана кройка

Падават ли ви удобни и интересни модели? Предпочитате ли дрехи, които имат многофункционално приложение? Искате ли да сте звезда не само на лятно парти или на плажа? Тогава непременно се сдобийте с този атрактивен модел рокля. Дамската трикотажна рокля Trendyol в едноцветен дизайн впечатлява от пръв поглед с много оригиналната си кройка. По същия начин няма да избегнете внимание в него. Те ще допринесат за вашата привлекателност.

Цена към момента на прегледа: 26,39 лв