Рокли с клинове

Обичате ли да носите гамаши? Нищо чудно, че са толкова удобни, практични, секси и се адаптират идеално към фигурата. Разбира се, можете да ги носите с тениска, но това не е подходящият външен вид. Опитайте рокля с гамаши и ще се превърнете в модна кралица. Някои жени харесват по-тесни и прилепнали елементи с гамаши, но това е възможно само за стройния силует. Добавете ботуши и ще се почувствате проклети! Без съмнение най-популярни са моделите суитчъри с къс, дълъг и ¾ ръкав и регулиране на талията с шнур. Искате ли качулка? Имате го!

Абсолютна тенденция са плетените рокли с дълги ръкави, кръгли или V-образни деколтета или ролки. Те ще ви държат идеално топло през студения сезон, а в същото време ще бъдете секси в гамаши! Друга модна прищявка е роклята с гамаши, която е вталена в горната част на тялото и има къса пола с А-образна линия. Определено можете да изберете по-свободна рокля, която приляга като ръкавица на пълните жени. Само не прекалявайте с размера, за да не изглеждате като торба!

Зимна синя дамска рокля с качулка – идеална с високи ботуши и клини

Дами, случвало ли ви се е да погледнете боровинка и да си помислите: Бих ли искала да изглеждам толкова сочна и сочна като този малък плод посред зима? Е, имате късмет, защото зимните сини Дамски потници с качулка с качулка пристигнаха! Да, това е хапка, но също като този пай с боровинки. Тази рокля с качулка е модният еквивалент на топла прегръдка от полярна мечка – тя е успокояваща и едновременно с това невероятно стилна.

Цена към момента на прегледа: 34,39 лв

Сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и волан

Насладете се на тази сива есенна дамска миди рокля с дълги ръкави и ролка! Тази подчертаваща фигурата красота е най-доброто нещо, което можете да имате в есенния си гардероб! Тя не е просто рокля, а модно изявление. Силуетът, който създават, не е нищо друго освен ласкателен, обгръщайки фигурата ви на всички правилни места, като същевременно осигурява комфорта на любимия ви пуловер.

Цена към момента на прегледа: 41 лв

Черен суитчър с качулка и джобове

Освободете модния си дух с тази черна качулка и минижуп в едно. Дрехата EASY е мега стилна дреха, която не бива да липсва в гардероба на всяка жена, която цени комфорта и удобството. Тя може да се похвали с oversize кройка, която гарантира, че моментално ще се превърне в любима – веднъж облечете ли я, няма да искате да сте без нея! Това, което отличава този модел, са оригиналните ръкави с характерни шевове и качулката, които придават на роклята остро, модерно усещане.

Цена към момента на прегледа: 72,79 лв

Удобна памучна рокля на райета плюс размер с шнур на талията

Представете си това: мека, удобна памучна рокля на райета, създадена специално за жени с размер плюс. Сарториално чудо, което възхвалява извивките ви, а не ги прикрива. Шедьовър, който излъчва спокойна увереност и смел стил. Представете си усещането на 100% чист памук върху кожата ви, хладен, дишащ и мек. Той е като ефирна ласка от самата природа, която ви обгръща в облак от комфорт. Това е роклята, която ще ви накара да забравите за всяка друга дреха в гардероба си, просто защото нищо друго не може да се сравни с несравнимия ѝ уют.

Цена към момента на прегледа: 50,99 лв

Бежова лятна рокля с дантела за жени в плюс размер

Дами, вслушайте се! Най-красивите летни рокли са тук и те викат по име. Тази бежова дамска лятна рокля с лак е идеалното допълнение към вашия гардероб. Те не само се предлагат в размери за жени плюс размер, но и могат да се похвалят със свежа и лека материя, изработена от смес от памук и лен. Предните презрамки с капси и детайли от връзки на възел придават на цялостния дизайн нотка на ДЪРЗЕНОСТ.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Черна дамска рокля Desigual с характерно цвете в горната част

Дръжте се за любителите на модата! Най-новото попълнение в страхотната колекция на Desigual е тук и е истинска бомба! Това е небрежна черна дамска рокля, която ще ви спре дъха. С какво се отличава тя? Забележителното цвете в горната част, разбира се! Тази рокля с красив десен е забележителна част, която въплъщава духа на пролетта в своя дизайн. Но почакайте, има и още!

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Розов дамски суитчър с качулка Tommy Hilfiger

Тази рокля с потник има красив розов оттенък, който ще ви накара да се откроите от тълпата. Роклята има и надпис върху нея, който веднага ви дава да разберете с каква марка си имате работа. Що се отнася до кройката, тази рокля е с права кройка, която ласкае фигурата ви, без да е прекалено тясна или стягаща.

Цена към момента на прегледа: 206 лв

Неоново зелена къса спортна рокля за жени на Tommy Hilfiger

Изпитайте истински комфорт и стил с неоново зелената къса спортна рокля на Tommy Hilfiger. Това изделие е с ярък светлозелен цвят и е създадено, за да направи незабавно впечатление. Уникалният нюанс е едновременно привличащ погледа и универсален, което го прави перфектен избор за различни поводи. Роклята е с права кройка, която предлага свободно прилягане, идеално за тези, които искат да съчетаят модата с комфорта.

Цена към момента на прегледа: 293 лв

Модерна мини рокля от деним с намалена талия и 3/4 ръкави

Трябва ви само този модел рокля. Рокля, която не може да липсва в гардероба ви. Той ще привлече вниманието на момичетата и жените, които са панталонен тип и не харесват дантелени и пухкави модели. Тази рокля е просто задължителна.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Зелена дамска рокля с потник и деколте тип лодка

Тази удобна рокля с деколте тип “лодка” ще се превърне в любимата ви дреха за по-хладното време. Леко вталената талия оформя по-пълни форми. Деколтето тип “лодка” и три четвърти ръкави, стигащи до лактите, визуално издължават силуета. Голямата дължина над бедрата прикрива много недостатъци на тялото. Накратко, всичко е на мястото си, за да обикнете тази рокля и да я превърнете в основна част от гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Памучна рокля с потник над коляното с кашмирен десен

Рокля, която всеки ще оцени? Кои определено не могат да липсват в гардероба ви? Все още нямате рокля с потник? Ако това е така, определено си струва да ги придобиете. Кой би могъл да устои!

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Удобни и непреходни реколта памук къс ръкав рокля

Удобната памучна рокля Vintage в ярко жълто ще допринесе за свежия ви и младежки вид. Тя е с кръгло деколте, къси ръкави и надпис отпред. Те имат удобни джобове отстрани.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Къса дамска рокля в ефектна кройка и цвят

Тази дамска рокля с V-образно деколте и къси ръкави с волани впечатлява с цвета и кройката си. Роклята е изработена от ефирна, приятна и висококачествена материя.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Рокля с къса дължина, дълги ръкави и връзка на талията

Светлосивата рокля M769 впечатлява от пръв поглед с уникалния си дизайн. Удобната рокля е с дълги ръкави и интегриран шнур на талията. Роклята е изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 119 лв

Къса рокля Puma със спортна кройка в черно-бяла комбинация

Привлича ли ви спортната мода? Предпочитате ли качествени неща? Приоритет ли са за вас кройката и материалът? Тогава ще оцените тази рокля на Puma в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 59,90 лв

Свободна дамска рокля Puma в удобна кройка

Привличате ли се или предпочитате спортната мода? Искате ли да обогатите гардероба си с практичен модел рокля за свободното време? Предпочитате ли качествени изделия? Тогава ще бъдете възхитени, гардеробът ви ще се оживи, а тоалетът ви ще бъде освежен от тази красива рокля. Те са сигурен залог и гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 51,99 лв

Синя ватирана рокля с контрастен черен колан

Рокля, която подхожда на всеки! Награден елемент за вашия гардероб. Благодарение на дизайна и качествения материал, той няма да се умори, няма да излезе от мода, няма да загуби качеството си. Ако ви липсва качествен, непреходен и удобен модел рокля, това е очевидният избор.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Модерна дамска мини рокля с тюрлюгювеч и дълги ръкави

Роклята SINSAY в модерно и прилично синьо е стилна, непреходна и удобна. Благодарение на памучната матрица те са приятни за тялото. Те ще подчертаят сексапилния ви силует. Роклята е с деколте и дълги ръкави.

Цена към момента на прегледа: 19,90 лв

Дамска лайфстайл рокля Russell Athletic PRINTED DRESS

Искате да разширите гардероба си с много удобен модел рокля? Предпочитате ли спортно-ежедневния стил? Търсите ли рокля за свободното време? Предпочитате ли качествени и непреходни елементи в гардероба си? Тогава не можете да пропуснете тази елегантна дреха. Дамската рокля с щампа Russell в удобна кройка е създадена, за да ви прави най-добрата компания.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерна дамска рокля на райета

Дамска рокля от колекцията на Trendyol с мини дължина. Предимството на модела е удобната свободна кройка, приятната лека материя. Памучната рокля с мини дължина е удобна и секси дреха.

Цена към момента на прегледа: 25,59 лв

Versace Jeans Couture Памучна рокля с къс ръкав

Роклята Versace Jeans Couture в черно ще ви очарова от пръв поглед. Той е с прост, но уникален дизайн. Памучната черна рокля с къса секси дължина е с кръгло деколте и лого на марката отпред. Материалът го прави много удобен за тялото и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 175 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерна дамска рокля със свободна кройка и V-образно деколте

Роклята с джобове в удобна кройка е много удобна и приятна през целия ден. Те са изработени от висококачествен и лек материал. Те са с по-тесни презрамки и V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 15,49 лв

1 2