Рокли и туники плажни

Време е за лятна ваканция, почивки и седене навън. А кои дрехи не трябва да липсват през този период? Определено плажни рокли и леки туники. Така че, ако ви предстои почивка и все още нямате най-новото облекло, крайно време е да изберете подходящото тук. Плажните рокли често не са предназначени само за плажа. Техните предимства са простота, въздушност, лекота и съхранение. Подходящи са за бански костюми, но можете да ги носите и в града или на село. Туниката е облекло, което има всички суперлативи. Той е изключително гъвкав. Тя може да се носи с клинове, къси панталони, дънки, а по-дългите туники могат да служат и като изискана лятна рокля.

Вдъхновете се от най-новите тенденции, които определено заслужават вниманието ви. През лятото е важно да избирате дрехи, които са възможно най-дишащи и удобни. Особено в горещите летни дни, тя е буквално безценна.

Евтини Черно лято жените коляното дължина рокля

Лятото изисква дрехи, които са не само стилни, но и удобни. А какво би могло да бъде по-съвършено от евтина черна лятна рокля до коляното за жени? Това е идеалното облекло за тези, които искат да останат шик и модерни, а не да похарчат цяло състояние за това. Роклята има кръгло деколте, което й придава нотка класа и изтънченост, а презрамките с миди дължина осигуряват удобство и възможност да покажете целунатите си от слънцето рамене.

Цена към момента на прегледа: 6,50 лв

Свободна лятна червена рокля за плюс размер с флорален принт

Тази свободна лятна рокля е идеална не само за жени с голям размер. Тя е изработена от лека воалена материя с очарователен флорален принт, който придава нотка женственост. V-образното деколте е със закопчаване с копчета, а полата е с удължена дължина. Те са с деликатна блестяща нишка, която придава блясък.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Неоново зелена лека и ефирна плажна рокля за бански

Когато става въпрос за бански костюми, популярен избор сред модерните жени е неоновозелената лека и ефирна плажна рокля. Тази жизнена част работи едновременно като стилно и функционално плажно облекло. Неоновозеленият цвят внушава ярката и жизнена атмосфера на плажа, а лекият и ефирен дизайн ще ви държи хладно под жаркото слънце. Освен това тя ще добави цветен щрих към снимките ви от плажа, правейки ги по-привлекателни и достойни за Instagram.

Цена към момента на прегледа: 64,99 лв

Лилава дълга лятна плажна рокля с лека подплата

О, Боже мой, виждали ли сте бохо роклята на Сузи в лилаво? Абсолютно великолепна е! Тази дълга, леко подплатена лятна плажна рокля е идеална за ден на плажа или дори за романтична разходка по крайбрежната алея. Регулируемата дължина на презрамките улеснява персонализирането на кройката, а леката подплата гарантира, че ще се чувствате удобно по тялото. Това, което най-много ми харесва в тази рокля, е мрежестата материя, която ѝ придава мекота и женственост.

Цена към момента на прегледа: 120,50 лв

Секси оранжева дълга плажна рокля

Ооо ла ла, нека поговорим за секси оранжевата дълга плажна рокля, известна още като плажната рокля Лулу. Тази лека красавица е идеална за разходка по брега или за отпиване на напитки край водата вечер. Роклята е изработена с еластична талия, която обгръща всички ваши извивки на правилните места.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Дълга бяла романтична лятна макси рокля

Открийте красотата на този сезон в зашеметяваща дълга бяла романтична лятна рокля, създадена специално за размер плюс. Романтичната дълга рокля е с регулируемо деколте, вкусно украсено с широки еластични волани и деликатно макраме, което осигурява не само комфорт, но и нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

Дълга италианска плажна рокля от леко прозрачна зелена материя

Дългата италианска плажна рокля от леко полупрозрачна зелена материя е типичен модел за тези, които ценят не само комфорта, но и луксозния външен вид. Това майсторски изработено изделие въплъщава богатото наследство на традициите на италианския моден дизайн, предлагайки елегантна основа на гардероба, която е идеална както за ежедневни, така и за официални плажни пейзажи.

Цена към момента на прегледа: 39,99 лв

Черно-бяла лятна туника плажна рокля за бански Astratex

Коротката туника Tenley е елегантна черно-бяла лятна плажна рокля туника от Astratex, известна марка в производството на бански костюми. Отличаваща се с атрактивен тропически дизайн, тази плажна рокля е просто божествена. Свободната кройка на роклята е умишлено проектирана така, че да е плавна и ефирна, което я прави идеален избор за горещите летни дни, прекарани на плажа.

Цена към момента на прегледа: 91,79 лв

Дълга лека плажна рокля големи размери

Уморени ли сте да търсите перфектната плажна рокля, която не само да подхожда на фигурата ви плюс размер, но и да е елегантна и оригинална? Тогава не търсете повече, защото тази дълга лека плажна рокля от bpc selection е тук, за да ви впечатли! Със своята прозрачна и забележително шарена материя тя е страхотна за носене върху бански костюм – независимо дали е от една или две части.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Плажна рокля бяла риза и блестяща бродерия

Плажната рокля Romina е олицетворение на елегантност и комфорт, перфектната комбинация за горещите летни дни. Роклята е проектирана като плажна рокля с бяла риза – абсолютна класика, на която е придаден модерен привкус благодарение на блестящата бродерия. Сложният модел на бродерията е украсен с блестяща нишка, която придава блясък на иначе семплия дизайн.

Цена към момента на прегледа: 212 лв

Лятна рокля за морето в червено с къдри

Лятото е тук и е време да отидете на плажа със стил! Ако търсите перфектната плажна рокля, не търсете повече от тази великолепна червена рокля с волани. Плътният цветен десен и разкроената кройка правят тази рокля модерна и елегантна едновременно, което я прави идеален избор за всеки ден на плажа или лятна вечер. Дължината на роклята е 94 см (за размер 36/38), тя е къса и сладка, ще покаже краката ви и ще ви държи хладно в летните горещини.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Черна лятна рокля с волани и три четвърти ръкави големи размери

Насладете се на летния сезон и направете впечатление с тази елегантна черна лятна рокля, създадена специално за жени с размер плюс. Тези зашеметяващи къси плажни рокли ще подчертаят деликатно загорялата ви кожа и ще ви придадат елегантен, но безгрижен вид. Роклята е изработена от лек памук, който не само ще ви осигури комфорт под слънцето, но и ще придаде на роклята леко разкроена кройка, която ще допълни красиво всяка фигура. Благодарение на разкроената кройка роклята ще се развява свободно и ще добави нотка блясък и чар към цялостната ви визия.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Дамска лятна етно рокля Bonprix продажба

Дами, време е да добавите нотка етно шик към летния си гардероб с невероятната разпродажба на летни етно рокли за жени в Bonprix! А звездата на разпродажбата е красива рокля от трико с дължина до коляното и стилно V-образно деколте. Дизайнът без ръкави е идеален, за да се чувствате удобно през горещите летни дни. С нормална ширина на ханша, тази рокля е създадена да ласкае всеки тип тяло, а V-образното деколте добавя нотка елегантност и изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтини сини без презрамки bandeau лятна рокля

Тази евтина синя лятна рокля без презрамки е подходяща за вашата мечтана лятна вечер. Изработена от мека и удобна оребрена плетка, тази мини рокля е перфектната комбинация от комфорт и стил. Мини дължината и прилепналата кройка ласкаят фигурата ви и показват извивките ви на всички правилни места.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Бяла мрежеста плажна туника изрязана плажна роба

Плажната туника Anabel е просто великолепна. С кройка от бяла мрежа и перфорирана дантелена материя, тя е ефирна и удобна за носене, като позволява на въздуха да се движи, докато ви обгръща. Плажната туника е проектирана като роба кимоно, за да ви обгръща удобно, и е създадена за ден на слънце. Връзката с панделка на талията придава стил и гарантира перфектно прилягане за всички типове тяло. Бялата мрежеста плажна туника, скроена като плажен халат, е универсална дреха, която може да се носи върху бански костюм.

Цена към момента на прегледа: 100,99 лв

Евтини дълга розово увиващи се плажна рокля

Удобни, практични и достъпни плажни рокли, с които ще се откроявате на пясъка? С плавна материя и ласкава кройка на халат, тази рокля е идеална за всеки ден на плажа или на почивка. Яркият розов цвят ще ви накара да се чувствате уверени и женствени, а стилът кимоно-кафтан ще добави нотка бохо-шик към плажния ви тоалет.

Цена към момента на прегледа: 42,49 лв

Плажна рокля с атрактивен модел и връзки отстрани

Искате ли да отидете на почивка, и то не само на море, в луксозен тоалет? Как да се наслаждавате на горещите дни удобно и със стил? Искате ли да блеснете на лятно парти с уникален модел? Харесвате ли привлекателни и удобни дрехи? Тогава заложете на този модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дълга лятна рокля с дълбоко деколте и ефектни изрязани части

Дълга дамска рокля, която пленява от пръв поглед. В този модел няма да избегнете внимание. Роклята е изработена от приятна, ефирна материя. Тя има дълбоко деколте и ефектни изрязани части. Страните са съживени с разрез.

Цена към момента на прегледа: 51 лв

Дълга лятна рокля с флорален десен и асиметричен завършек

Какво не трябва да липсва в багажа ви за почивка? Кое произведение ще бъде оценено от всички, а не само по време на почивка? Рокля, която ще направи само най-добрата услуга в горещите летни дни. Те предлагат редица предимства, заради които си заслужава да ги придобиете. Тук е във вечен флорален принт. Плажната рокля с впечатляващ принт ще допринесе за свежия външен вид. Това ще ви накара да заблестите. Това ще допринесе за вашата привлекателност, за по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Флорална рокля с удобна миди дължина и дълги ръкави

Женската ласкава рокля на цветя с удобна миди дължина е модерна, непреходна и изключително удобна. Тя е с дълги ръкави и подгъв с къдрички. Освен това завършва с подгъв от къдрички. Отпред има V-образно деколте.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Плажен гащеризон в модерно райе, изработен от висококачествен ефирен материал

Искате ли удобна дреха за плажа? Опитайте гащеризона Billie от памук и лен. С нежни райета и деликатна флорална бродерия.

Цена към момента на прегледа: 143 лв

Едноцветна трикотажна рокля с ефективен разрез отпред

Плажните рокли правят летния ви тен забележим. Лека и лесна за поддръжка, изработена от еластично трико. С леко разкроена кройка. Кръгло деколте, подчертано с плисета. 2 джоба. Дължина над коляното. Плътен цвят.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерна дамска рокля със свободна кройка и V-образно деколте

Роклята с джобове в удобна кройка е много удобна и приятна през целия ден. Те са изработени от висококачествен и лек материал. Те са с по-тесни презрамки и V-образно деколте отпред.

Цена към момента на прегледа: 15,49 лв

Черна плажна рокля с кройка на риза, изработена от висококачествен материал

Рокли, без които някои дами, и с право, вече не могат да си представят не само почивка, но и престой навсякъде и по всяко време край водата. Въпреки това, просто облечете бански костюм и можете да се насладите на момента с посетител, да се разходите по плажа, да пийнете нещо. Те също така са ценен елемент за тези, които по някаква причина не се чувстват комфортно в бански костюм, след като излязат от басейна.

Цена към момента на прегледа: 121 лв

1 2