Плетена рокля с дълъг ръкав

Оставете се да бъдете увлечени от удобните кройки и комфортното носене на трикотажната рокля с дълъг ръкав, която ще ви държи приятно и топло през студените дни на годината. Топлите елементи могат да бъдат закупени в различни варианти, размери, кройки, дизайн, ценови диапазони и материали. Какво ще кажете за елегантна рокля с дълъг ръкав и асиметрично закопчаване? Модерна част на хоризонта! Роклите с кръгло и V-образно деколте са идеални за работа или среща.

Дизайнерската рокля с дълъг ръкав е изискана до последния детайл и ще ви плени с металните си цветове. Предпочитайте моделите с ролка, вталена кройка, ребра на ръкавите и подгъва! Вшитите джобове са удобни, както и меката и топла плетка, изработена от 80% вискоза и 20% полиамид. Друг съвет е дамската трикотажна рокля с животински шарки, с шевове на раменете и къса пола. Веднага ще се влюбите в удобните плетени модели с шнур на талията. Подарете си комфорт и топлина дори по време на свободното време и релаксацията.

Плетена коледна мини рокля с дълги ръкави

Нищо не крещи “Готов съм за празнично настроение” така, както плетената коледна мини рокля – сякаш грозният коледен пуловер на баба ви е получил модерна, обгръщаща краката премяна. Това не е просто някоя обикновена празнична рокля, а не! Това бебе е украсено с очарователен коледен мотив и не един, а ДВА северни елена.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и декоративни копчета

Очарователната рокля с разкроена кройка и топла плетка е един от най-шикозните модели за сезона! Елегантна разкроена кройка. Кръгло деколте. Дълги ръкави. 3 копчета в горната част на торса с вид на рог. Долна част на торса от оребрена плетка. Може да се пере в машина.

Цена към момента на прегледа: 26 лв

Къса бежова трикотажна рокля с дълги ръкави

Те ще ви пленят от пръв поглед, както и вие в тях! Те са едновременно елегантни и секси. Те са сигурен залог. Поне една плетена рокля не може да липсва в гардероба ви. Те ще ви накарат да се почувствате истински чувствени, удобни и привлекателни. Благодарение на материала и кройката те няма да излязат от мода. Те са подходящи както за официални, така и за неофициални случаи. Те са просто уникални и същевременно прости. И в това се крие очарованието на този модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Плетена рокля с дълги ръкави и секси разрез отпред

Разширете гардероба си с този много елегантен и секси модел рокля. Впечатление от пръв поглед. Това ще увеличи съблазнителността. В същото време те са удобни за тялото. Може да се избере за много поводи. Те могат да се използват практически през цялата година.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Трикотажна рокля на Calvin Klein с къса секси дължина и дълги ръкави

Рокля на Calvin Klein Jeans. Модел с права кройка, изработен от гладка, еластична материя. Роклята е с права кройка и дълги ръкави. Модел с висока яка – тюрлюгювеч.

Цена към момента на прегледа: 217 лв

Евтини черни плетени дамски рокли с дълъг ръкав

Дамска черна рокля от рипсено трико с малка стояща яка.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Зимна луксозна рокля от топла материя с миди дължина и ролка

Обичате ли очарованието на роклите като чисто женски елемент и не искате да се откажете от тях дори през зимата? Искате ли да сте стилни дори през зимата? Липсва ли ви в гардероба атрактивен и в същото време удобен модел рокля за есенно-зимния сезон? Тогава със сигурност ще бъдете привлечени от този великолепен модел.

Цена към момента на прегледа: 88 лв